Hur tjäna pengar med en webbplats Idea

August 11

Hur tjäna pengar med en webbplats Idea


Tusentals nya webbplatser gör deras online debut varje dag. Om du vill spel din bit av Internet fastigheter genom att starta din egen hemsida, är det enklare än du kanske tror. Ännu bättre, kan du tjäna pengar med din idé genom att använda några enkla att använda metoder för att tjäna pengar på din webbplats.

Instruktioner

1 Tänk på en idé för din webbplats. Medan vissa människor tycker att det är en bra idé att utveckla en webbplats kring ett ämne som kommer att ta in en massa pengar, är detta tänkande bakåt. I stället utveckla en webbplats kring ett ämne som du brinner för. Om du brinner för ett ämne, kommer du hålla fast vid det och kommer att fortsätta att skriva och lägga till platsen. Detta kommer att ta in intäkter. Om du inte brinner för det, kommer du så småningom överge platsen, och inkomster kommer att rinna ut i sanden.

2 Begränsa ditt ämne åtminstone lite. På webbplatser och skrift, är ämnen som kallas nischer. Ditt jobb på denna punkt är att begränsa din nisch ner till en smalare subniche. Till exempel, om du vill göra en hemsida om föräldraskap, kan du begränsa den till en hemsida om föräldraskap småbarn, eller föräldraskap barn med särskilda behov.

3 Tänk på ett namn för din webbplats. Så mycket som du vill ha en söt ordlek typ av namn, kommer sökmotorer gillar dig mer (och läsare kommer att hitta dig lättare) om du namnge din webbplats något som talar om för läsaren vad webbplatsen handlar om.

4 Registrera ditt domännamn. Detta gör att du kan ha en webbplats med ditt valda namn som en URL. Ett ställe att registrera är GoDaddy (se Resurser).

5 Hitta ett webbhotell plan för att vara värd för din webbplats. Du betalar i princip ett webbhotell hyra för dem så att du kan placera din webbplats på sina servrar så att den kan ses av hela världen. En av de bästa och mest rimligt prissatta webbhotell företag är Hostgator, där du kan vara värd ett obegränsat antal webbplatser för mindre än $ 8 per månad (se Resurser).

6 Lägg pay-per-klick annonser på din webbplats genom att gå Google Adwords (se Resurser). Registreringen är gratis, och programmet är lätt att fylla ut. Du får vanligtvis ett svar inom två arbetsdagar. Lägg till koden på din webbplats genom att följa Google Adwords handledning på de länkar som kommer att skickas till dig med ditt godkännande e-post.

7 Registrera dig för affiliate-nätverk. Affiliate-nätverk är webbplatser som fungerar som mellanhänder mellan köpmän (butiker) och dotterbolag (webbplatsägare). Efter registrering med affiliate-nätverk, kan du söka sina listor över handlarna att se vilka program som är en bra passform med din webbplats. Till exempel, om din webbplats handlar om godis att göra, ska du söka efter handlare som säljer saker som godis formar, ingredienser, omslag, och så vidare. Du hittar en lista över legitima och ansedda affiliatenätverk på Affiliate Mom (se Resurser).

8 Lägg till annonser och länkar till din webbplats. Efter att söka de affiliate-nätverk och hitta handlare som passar bra med din webbplats, lägga till koden att nätverken ger dig till dina webbplatser. Detta kommer att placera banner eller textannonser på din webbplats. När användarna klickar på annonserna och köpa något av köpmännen, kommer du att tjäna provision.

9 Sälja annonsutrymme på din webbplats. Om din webbplats blir populär, och har en bred läsekrets, kan du erbjuda privat annonsutrymme till människor som vill marknadsföra sina varor, tjänster eller webbplatser på din webbplats. Du bestämmer priset på egen hand, beroende på hur många av läsarna som du har, hur länge annonsen, och placeringen och storleken på annonsen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com