Hur man skapar PDF-filer med Adobe Reader Dokument

July 7

Adobe PDF-format är ett professionellt sätt att överföra dokument elektroniskt för att garantera att innehållet inte ändras eller ändras. Att spara dokument som PDF-filer kräver antingen Adobe Professional (eller tillgång till online-omvandlare ansökan) eller med hjälp av funktioner i Mac OS eller Google Dokument för att spara i PDF-format utan Adobe Professional.

Instruktioner

1 Du kan köpa Adobe Professional och ladda den på din dator, vilket gör det möjligt att konvertera filer till PDF-format. Du kan ladda ner Adobe Reader gratis (för visning PDF-filer), utan att faktiskt skapa eller manipulera PDF-filer kräver inköp av Adobe Professional, till exempel Adobe Acrobat. Du kan besöka Adobes webbplats och registrera dig för deras online Adobe omvandlare ansökan, som (mot en avgift) kan du konvertera filer online till PDF-format via Internet.

2 Om du använder Mac OS, behöver du inte Adobe Professional att spara filer som PDF-filer. Öppna dokumentet som du vill spara som en PDF-fil. I verktygsfältet högst upp i fönstret väljer du "Arkiv" och sedan "Skriv ut". Välj "Spara som PDF" längst ner till vänster i fönstret Skriv ut.

3 I Google Dokument, behöver du inte Adobe Professional exportera filer som PDF-filer. Öppna dokumentet som du vill spara som en PDF-fil i Google Dokument. I verktygsfältet längst upp i fönstret, tryck på "File" och sedan "Ladda ner som." Flera filformat visas; välj "PDF" längst ned i listan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com