Säkerhetskopiera datorn till ett tidigare

September 2

Säkerhetskopiera datorn till ett tidigare


Säkerhetskopiera en dator till en tidigare tidpunkt korrigerar problem som uppstår från datorvirus, konflikter och fryser. Restore i Windows låter dator ägare återställa sina datorer till en återställningspunkt när det är nödvändigt. Återställningspunkter kan skapas manuellt eller automatiskt. Manuella återställningspunkter kan skapas om misstänkta program, dokument eller e-post går in datorn på en regelbunden basis. Återställ Programmet skapar automatiskt back-up punkter på en dator efter att ha installerat nya program, är så nya återställningspunkter skapas ofta.

Instruktioner

1 Börja skapa en manuell återställningspunkt genom att stänga alla program som körs på datorn. Klicka på "Start" och flytta markören pilen till "Alla program". Klicka på "tillbehör". Gå till "Systemverktyg" och klicka på "Skapa återställningspunkt." Klicka på "Nästa" och skriv en beskrivning i rutan som kommer att hjälpa dig att komma ihåg varför du skapade återställningspunkt. Du kan skriva något i stil med "dator fungerade smidigt" i rutan. Klicka på "skapa." Datorn kommer att skapa en återställningspunkt för den dagen.

2 Återställa datorn till en tidigare återställningspunkt genom att klicka på "Start" och klicka på "Alla program." Gå till "tillbehör" och sedan flytta markören pilen till "System Tools." Klicka på "Systemåterställning" och en ny öppnas.

3 Välj "Återställ datorn till tidigare tidpunkt." En kalender visas på skärmen. Välj en tidigare datum i fetstil i kalendern och klicka på den dagen. Klicka på "Nästa" och fönster visas som ber dig att bekräfta detaljerna. Klicka på "OK." Detta kommer att återställa datorn till den dagen. Eventuella ändringar mjukvaru gjorts till datorn efter detta datum kommer att gå förlorade. Dokumentfiler kvar på datorn. Ett fönster kommer att dyka upp som talar om när datorn är återställts.

4 Öppna upp flera av dina program, och bestämma om du gillar den här återställningspunkt. Om du inte gillar den här återställningspunkt, kan du göra processen igen och välja ett annat datum.

Tips

  • Skydda dina filer på skrivbordet genom att flytta dem till mappen "Mina dokument" innan du åter dator till ett tidigare datum. Dokument som sparats på skrivbordet ibland få bort eller felplacerad.
  • Kom ihåg alla installerade program efter återställningspunkt är inte längre tillgänglig.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com