Hur man gör en Overbar i Microsoft Word

April 18

Ibland kan det vara svårt att veta hur man använder Microsoft Word, om en hel del av de funktioner som inte används regelbundet. Hjälp behövs vanligen när ett dokument du förbereder samtal för vissa symboler eller diagram insättningar som du inte hittar rätt på tangentbordet. Noterade är en snabb överblick på att placera en overbar i Microsoft Word, eller ordna en bar över ett tecken.

Instruktioner

Skapa långa vokalen

1 Gå till "Infoga" längst upp i Microsoft Word-programmet.

2 Välj "Symbol".

3 Lämna standardvalet av normal text i "Font" fältet.

4 Rulla ned förbi de normala tecken du ser på tangentbordet tills du ser bokstäverna i alfabetet igen, men med overbar symbol över tecknet.

5 Välj den bokstav du vill använda och välj "Insert".

6 Hit "Avbryt" för att avsluta lådan och du kommer att tycka att tecknet har infogats i dokumentet. Det kommer också att stanna i "Nyligen Symboler som används" fält nästa gång du öppnar Symbol rutan för snabbare val.

Skapa kortkommandon

7 Gå till "Infoga" och välj "Symbol" alternativet.

8 Välj "Kortkommando" och se till att den bokstav du vill skapa kortkommando för är i "Command" rutan på höger sida.

9 Använd rullgardinsmenyn under "Spara som" för att välja om du vill använda denna funktion för att "Normal" (som betyder alla Microsoft Word-dokument) eller bara den nuvarande du befinner dig i. Det bör också lista nedan det namnet på dokumentet du för närvarande arbetar på.

10 Klicka på "Tilldela". Om du har problem och behöver ytterligare hjälp, kan du skriva en fråga om hjälp i sökfältet som finns i det övre högra hörnet av programmet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com