Hur man reparerar Windows 98 gratis

April 26

Hur man reparerar Windows 98 gratis


Windows 98 användare som har problem med sitt operativsystem behöver inte alltid uppgradera till den senaste versionen av Microsoft Windows för att ta itu med dessa fel. Windows 98 dator har möjlighet att diagnostisera vanliga problem och reparera de flesta problem som uppstår. Om du vet hur man skriver ner meddelanden datorfel, köra Diskdefragmenteraren och installera de senaste MS uppdateringar kan du reparera Windows 98 gratis.

Instruktioner

1 Skriv ner de specifika fel som du ser på datorskärmen. När du visar ett fel på din dator, kommer varje meddelande troligen berätta särskild mjukvara som ansvarar för att utfärda. Till exempel, om datorn låter du vet att du har en runtime error, innebär detta en eller flera av de program på datorn är inte kompatibla med varandra. Men, du behöver bara gå till menyn "Start" och välj "Inställningar" för att veta vilka program inte fungerar bra tillsammans. Gå sedan till datorn "Kontrollpanelen" och klicka med musen två gånger på orden "Lägg till eller ta bort program." Öppna upp en lista över program som du ser, klicka varje objekt och tryck sedan på "Lägg till / ta bort." Välj "Ja" för att slutföra denna process.

2 Kör din Diskdefragmenteraren. Detta program ger dig möjlighet att fixa filer som Windows har svårt att hitta eftersom de alla utspridda på operativsystemet. Gå till menyn "Start", klicka sedan på "Program", "Tillbehör", "Systemverktyg" och slutligen klicka på "Diskdefragmenteraren". Välj den särskilda enhet som du vill arbeta. Klicka på "Defragmentera" och klicka på "Enter".

3 Installera de senaste Windows-uppdateringarna. Eftersom du har en äldre version av Microsoft Windows, kan en ålder av operativsystemet orsaka fel då och då. Klicka på "Start" och gå till "Inställningar". Tryck på orden "Windows Update." Följ instruktionerna som du ser visas på datorskärmen för att slutföra uppdateringsprocessen. Starta din bärbara eller stationära att göra ändringarna permanenta.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com