Nackdelar med Apple Business Software

May 17

Nackdelar med Apple Business Software


Apple-datorer har varit en huvudkonkurrent för PC-datorer sedan början 1980s.Since införandet av iPod och iPhone, men Apple har fått ännu mer uppmärksamhet runt om i världen. Sedan mitten av 2000-talet, har Apple vågat i Microsoft dominerade näringslivet. Det finns dock fortfarande nackdelar med att använda en Apple-dator och Apple affärssystem. Dessa frågor avskräcka många från att använda programvaran i sin verksamhet.

Kosta

Enligt Computer World kostar Apple affärssystem mindre än traditionella PC affärssystem, men kostnaden för Mac-dator själv är mycket högre, upp till dubbelt så mycket. Den extra kostnaden för datorn gör tillsats av programvara svårt för företagen på en budget. Program som kan växla mellan PC-datorer och Apple-datorer kostar ungefär densamma för båda systemen. Däremot kan lägga programvara ovanpå den redan dyr dator överstiga datorn budgeten för vissa företag.

uppgradering

Enligt Korey Jerome, en författare för MacApper.com uppgradera Apple affärssystem är svårare än att uppgradera traditionella PC-programvara. Med en dator, många programuppdateringar enkelt laddas ned och installeras. Apple-datorer har färre online-uppgraderingar och uppdateringar. En Apple uppgradering är normalt säljs som en separat produkt, ökar kostnaden för användning. Uppgraderingar måste installeras manuellt på datorn, vilket tar tid och flera medlemmar av IT-personal, beroende på hur många Mac-datorer finns i verksamheten.

Kommunikation

Enligt MSNBC.com kan kommunicera med PC-baserade företag vara svårt med Apple affärssystem. Även om det finns många konverteringsprogram, och en del av samma program som körs på båda typer av datorer, eftersom basen operativsystemet är annorlunda (Windows för PC och Mac OS för Apple) kommunikation mellan olika typer av datorer kan vara svårt. I filöverföringar kan data bli förlorade eller oläslig, och formatering är ofta ändras. I juli 2010, har vissa populära affärs e-postprogram som Outlook inte har en Apple-kompatibel mjukvara, vilket gör det svårt att arbeta med användare av dessa PC-program.

Gränssnitt

Enligt Apple är gränssnittet för de flesta av sina datorprogram visuellt baserad. Detta är idealiskt för hemmabruk, men inte alltid så för affärsprogram. Vissa företag dra nytta av möjligheten att manövrera bakvägen av programmet, anpassa den för specifika behov verksamheten har. Med Mac affärssystem, det finns ingen ändra hur programmet fungerar. Programvaran gränssnitt kan vara något de anställda inte är vana vid, vilket kan bromsa produktiviteten.

Stöd

Enligt Jerome, skriver i MacApper.com, är stöd för Apple affärssystem under par. kundtjänst är inte alltid kunskap om hur företag behöver sina datorer för att arbeta. Jerome säger Apple måste utveckla ett call center särskilt riktar sig till affärsrelaterade dator och programvara.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com