Hur man laddar ner och använda teckensnitt

March 9

Hur man laddar ner och använda teckensnitt


Rätt typsnitt gör dina dokument och andra publikationer roligt och intressant. Microsoft Office och andra produkter kommer lastat med en mängd olika teckensnitt, men du kan hitta nya typsnitt att ladda ner och använda på din dator.

Instruktioner

1 Hitta ett typsnitt på en webbplats som du vill ha på din dator. Se till att tecken krav stämmer med datorns.

2 Följ webbplatsens instruktioner och ladda ner typsnitt, spara den på skrivbordet. Om teckensnittet kräver packa upp filen med hjälp av operativsystemets fil utvinning program, eller något annat program som WinZip. Extrahera den på skrivbordet.

3 Klicka på "Start", peka på "Inställningar" och klicka sedan på "Kontrollpanelen." För vissa versioner av Windows, kommer du att gå till "Kontrollpanelen" direkt från menyn "Start".

4 Dubbelklicka på "Teckensnitt" mappen för att öppna. Klicka på knappen "Återställ nedåt", mellan "Minimera" och "Close" knapparna på "Teckensnitt" mappen så att fönstret är mindre och du kan se en del av skrivbordet.

5 Hålla nere vänster musknapp, klicka på "teckensnitt" mappar fönster nära toppen och dra det ur vägen så att du kan se det teckensnitt du hämtat.

6 Genom att använda samma släpmetod drar nyinstallerade teckensnitt och släppa den i mappen. nu installerat typsnitt och visas i din favorit ordbehandlare och andra program.

Tips

  • Se till att du hämta teckensnitt från betrodda webbplatser så att du inte ladda ner några virus.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com