Hur man bygger en myndighet webbplats med Wordpress

June 5

Hur man bygger en myndighet webbplats med Wordpress


Internet har revolutionerat publicering verksamhet genom att dramatiskt minska hindren för inträde. Med tillkomsten av blogging, kan vem som helst med en internetuppkoppling skapa en webbplats och dela sina åsikter och andra skrifter med världen. En del av dessa personer kan gå på att bli erkänd som myndigheter inom sina respektive områden. Denna typ av inflytande är mycket eftertraktade och dessa myndigheter kan få makt att påverka människor, sprida sitt arbete ytterligare och potentiellt tjäna en inkomst från sin blogg. Som en enkel att använda content management program, är Wordpress en idealisk plattform för att lansera en karriär inom online-publicering.

Instruktioner

1 Skriv ut en handlingsplan för att bygga din blogg eller webbplats till en myndighet webbplats. Att bygga en undanskymd blogg kräver stora ansträngningar och planering. För att upprätthålla detta arbete över tid, behöver du en stark motivation driver dig att fortsätta. Hitta en drivkraft som kommer att hålla dig inspirerad och framåt, även genom de tuffa tiderna.

2 Välj ett ämne för din blogg som du är redan en expert och en som gnistor din passion. Du kanske måste skriva om detta ämne i flera år, så det borde vara ett ämne som du känner väl och som inte kommer att tråka ut er med tiden. Även om du kan se ett behov av en bil-däck specifikationer blogg, om du inte gillar bilar och vet ingenting om dem, är osannolikt att lyckas din webbplats.

3 Välj en nisch ämne. Det bredare ämnet, desto mer konkurrens du möter och mer arbete du behöver göra för att täcka alla aspekter av detta område. Om du inte har ett team av människor som arbetar på bloggen eller visst ekonomiskt stöd, är det lättare att bryta sig in en nischmarknad, skräddarsy din webbplats till en undergrupp av en större marknad. Till exempel skulle en allmän musikblogg konkurrera med stora webbplatser med etablerade samhällen, men en på spanska stränginstrument är mer sannolikt att bli en myndighet webbplats.

4 Skapa innehåll av hög kvalitet. Myndighet platser betraktas högt på grund av kvaliteten på deras innehåll. "Kvalitet" kan betyda många saker - din webbplats kan underhålla, lösa problem, ge lektioner värt att lära sig och så vidare - men det måste ge något av värde till dina läsare. Kvalitet är också ett bra sätt att locka länkar från andra webbplatser, vilket kan öka din trafik och sökmotor rankning.

5 Följ dina framsteg. Använd program som Google Analytics för att spåra hur besökarna använder din webbplats. Vilka av dina inlägg är mest populära? Vilka är de minst populära? Om du kan hitta mönster i dessa data, kan du skräddarsy dina framtida artiklar för att möta besökarnas behov. Du kan också be dem hur du gör. Kör enkäter och undersökningar för att se vad dina läsare som, inte gillar och vad de vill ha mer av.

6 Bygga relationer med andra bloggare. Ta dig tid att nå ut till människor på ett liknande område, delta i mässor och konferenser, länkar till andra bloggare du gillar i dina inlägg. Detta kommer att uppmuntra dem att besöka din blogg, och om de gillar det, kanske de nämner det till sina egna läsare.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com