SEM Vs. SEO Analogy

February 17

SEM Vs. SEO Analogy


Search Engine Marketing och sökmotoroptimering är två begrepp som ofta används omväxlande. Denna bransch innebär att manipulera webbplatser för att ge dem en starkare närvaro i sökmotorresultat eftersom fokus i strategin är att få så mycket publicitet som möjligt för en online-verksamhet från den populära sökmotorn platser. Men vad är skillnaden mellan SEM och SEO? Är de samma sak? Kan man existera utan det andra? En jämförelse mellan de två fälten kommer att dra en analogi med SEM vs SEO.

Definitioner

Enligt Websters Dictionary, är en analogi "likhet i vissa uppgifter mellan saker annars skillnad" och den fria Online Dictionary ger definition "jämförelse baserad på en sådan likhet." ". Likhet i vissa avseenden mellan saker som annars olikt" och " En jämförelse baserad på en sådan likhet. "SEO är konsten att organisera webbsidor för att öka sin ranking på sökmotorer, av definitionen av Webopedia. Det lexikon beskriver även SEM som "handlingar i samband med forskning, lämnar in och positionering en webbplats inom sökmotorer ..."

observationer

Definitionerna av SEM och SEO låter mycket nära. Men SEO avser specifikt rankningen av en webbsida i sökmotorn sidor, medan SEM innehåller andra verktyg såsom betalda annonser på sökresultatsidan. SEO tekniker fokuserar på webbsidan för att släppas ut på marknaden, SEM omfattar förhandlingar med företagen sökmotorn.

Kosta

Annat än kostnaderna för att betala webbutvecklare och SEO-specialister, är en av de som identifierar skillnaderna mellan SEO och SEM att SEO bör vara fri. SEO rekommenderar metoder för att bygga en sida som en sökmotor sökrobot är mer benägna att plocka upp. Sökmotorer ihop sina listor genom att köra program som följer länkar i sidor till andra sidor, log de varje sida de stöter på och gå vidare till sidor som är länkade till den sidan. När sidan är i sökmotorns databas, är det rankas enligt faktorer såsom relevans för sökord och unika och kvaliteten på innehållet. SEO säkerställer att innebörden av en sida är uppenbart så att den kan korrekt kategoriseras och tjäna poäng. Detta kräver inte någon betalning för annonsering, som är en av de SEM tekniker.

Omfattning

Search Engine Marketing omfattar många tekniker och sökmotoroptimering är en av dessa. Så SEO är en delmängd av SEM. De metoder för marknadsföring inkluderar produkt forskning och publicitet placering och så vissa delar av SEM, såsom forskning, bidra till SEO och andra aktiveras när arbetet med SEO är klar, eller ge parallella metoder för att få en webbsida märkt av tittarna sökmotorn sidor. Därför är SEM en mycket bredare disciplin än SEO.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com