Lägga till produkter i Komplettera automatiskt i Outlook 2007

April 12

Lägga till produkter i Komplettera automatiskt i Outlook 2007


Microsoft Outlook 2007 är en e-postklient som ingår som en del av Microsoft Office 2007-programsvit. När du börjar komponera "Till" -fältet i ett nytt meddelande, kommer du att märka att Outlook 2007 försöker slutföra den som bygger på tidigare adresser som du har skickat e-post. Det enklaste sättet att lägga till nya objekt i Outlook 2007 automatiskt komplett databas är att använda dem i ett tomt meddelande och sedan ta bort meddelandet utan att skicka det.

Instruktioner

1 Starta programmet Outlook 2007 på datorn.

2 Klicka på fliken "Kontakter" i nedre vänstra hörnet av huvudfönstret i Outlook.

3 Markera kontakt objekt som du vill lägga till Komplettera automatiskt databasen genom att hålla ner "Shift" tangenten och klicka på var och en. Om du vill välja alla dina kontaktposter, kan du helt enkelt trycka på "Ctrl" och "A" nycklar.

4 Öppna menyn "Action" längst upp i fönstret. Klicka på "Skapa" sub-menyn och klicka på "Nytt meddelande".

5 Ange eventuella ytterligare e-postadresser som du vill lägga till auto-komplett databas i slutet av kontaktlistan i "Till" -fältet. Separera varje post med semikolon.

6 Tryck på "X" i det övre högra hörnet av meddelandefönstret.

7 Tryck på "Nej" när du uppmanas att spara meddelandet. Även om du tar bort meddelandet kommer Outlook 2007 lägga objekten i "Till" -fältet till auto-komplett databas och känna igen dem när du skriver e-post.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com