Hur man kan stoppa Outlook-kalendern körs på för evigt

April 8

Hur man kan stoppa Outlook-kalendern körs på för evigt


Microsoft Outlook 2010 innehåller ett kalenderprogram att böcker möten. Om du behöver en påminnelse om en kursschema, till exempel, kan du välja veckodag och tid. Kommandot Kalender Verktyg band innehåller en "Återkommande" knapp som kan lägga till återkommande möten i din kalender. Möte Återkommande fönstret kan du också ställa in antalet återkommande möten eller slutdatum, såsom den sista dagen i en kurs. Ställa dessa gränser löser problemet med att se dessa bokade möten kör nästan alltid på din kalender.

Instruktioner

1 Öppna Outlook-kalendern programmet. Kalendern --- Outlook-datafil --- Microsoft Outlook visas.

2 Klicka på fliken "Hem" i menyfliksområdet.

3 Klicka den sparade möte eller ett möte i kalendern. Kalender Tools Ribbon visas.

4 Klicka på "utnämning" -fliken i menyfliksområdet. För ett möte, klicka på "Meeting Series" fliken.

5 Klicka på "Återkommande" -knappen i gruppen Alternativ. Denna knapp visar två pilar i en cirkel. Möte Återkommande öppnas.

6 Klicka på "efter" alternativet i intervallet Upprepning avsnitt. Skriv in antalet förekomster, såsom 11 händelser. Du kan välja att "End Med" och aktivera det specifika datum genom att klicka på nedåtpilen för list kalender.

7 Klicka på "OK."

Tips

  • För att ta bort en serie möten, såsom en avbruten kurs genom att klicka på sparade möte eller ett möte i kalendern. Klicka på "Återkommande" -knappen. Klicka på "Ta bort Återkommande" -knappen på knappen för utnämning Återkommande fönstret.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com