Så här ändrar Black Shoes White i Photoshop CS4

April 9

Adobe Photoshop CS4 kan du göra dramatiska förändringar även små detaljer i dina digitala bilder. Du kan helt ändra färgen på ett objekt i en av dina fotografier och ändå behålla detaljer och skuggning av objektet. Använd Photoshop att förvandla ett par svarta skor i ett fotografi till vitt.

Instruktioner

1 Välj "Magnetic Lasso" verktyg från verktygspanelen på Photoshop vänstra sida. Klicka en gång på gränsen till en av de svarta skor. Sakta dra markören hela vägen runt ytterkanterna av showen. Magnetic Lasso kommer skilja kanterna på skon från bakgrunden. Klicka med musen när du drar för att ange en ankarpunkt på delar av kanten av skon som har plötsliga förändringar i riktning, såsom hälen eller runt tån. Detta kommer att säkerställa att lasso kan hitta kanterna och göra ett korrekt val. Klicka på en sista gång när du kommer tillbaka till utgångspunkten du klickade på, när markören visar en liten cirkel bredvid den. Detta kommer att slutföra valet av skon.

2 Ställ in markeringsläget till "Lägg till val" genom att klicka på ikonen andra från vänster i verktygsalternativpanelen på toppen av Photoshop. Upprepa steg 1 på den andra skon för att välja det också.

3 Skapa ett nytt lager som att lägga till vitt genom att välja "Layer"> "Ny"> "Layer" från menypanelen.

4 Välj "Edit"> "Fill" från menypanelen. Ställ in menyn "Använd" till vitt och klicka på "OK". Skorna kommer att ha en enhetlig vit färg, utan detaljer.

5 Öppna "Lager" paletten och ställ in lagret blandningsläget till "skillnad" i rullgardinsmenyn längst upp i paletten. Detaljerna i dina skor kommer att återvända, med både skor förekommer i olika nyanser av vitt. Spara ditt arbete.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com