Hur man ställer in ett Exchange e-post på iPad

March 17

Hur man ställer in ett Exchange e-post på iPad


Apple iPad är ett fördelaktigt verktyg för affärsfolk. Det är större än en smartphone och ger dem möjlighet att kontrollera kontors e-postkonton och göra en del arbete från sina skrivbord. Microsoft Exchange är en e-Sever som används av många företag. Individer kan synkronisera en Exchange-e-post till iPad för att hämta e-post, uppdatera kalenderhändelser och tillgång kontaktlista direkt från iPad.

Instruktioner

1 Vrid iPad på och knacka på ikonen inställningar.

2 Knacka på "E-post, kontakter, kalendrar" -ikonen och klicka på "Lägg till konto" under fliken "Konton".

3 Peka på ikonen Microsoft Exchange. Detta kommer att ta upp en dialogruta tillåter ing dig att mata in Exchange e-postinformation.

4 Ange din Exchange e-postadress, användarnamn och lösenord. Du kan också ge en beskrivning till den e för att hjälpa dig att skilja det från andra e-postkonton. Klicka på "Nästa" när du är klar.

5 Ingångsserverinformation Exchange i den tomma fliken där det står "Server" och klicka på "Nästa" när du är klar.

6 Klicka på "On" de funktioner du vill synkronisera med din iPad. Du kan synkronisera e-post, kontakter och kalendrar till iPad. Tryck på "Spara" -knappen i det övre högra hörnet. Detta kommer du tillbaka till skärmen Konton och Exchange e-post kommer att vara synlig.

7 Tryck på "Home" -knappen för iPad startskärmen och peka på e-postikonen. Exchange e-post kommer att börja synkronisera med iPad och hämta e-post från Exchange-servern till iPad.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com