iMac Gratis internet Krav

March 30

iMac Gratis internet Krav


IMac är Apples allt-i-ett dator. Den iMac är utformad med en unibody arkitektur som inkluderar moderkort, processor, minne, grafikkort, övervaka och CD / DVD innesluten i en 21- eller 27-tums skärm. Dessutom ingår och ligger på baksidan är portar för perifera enheter, inklusive USB, Firewire och minidisplayen, och en Gigabit Ethernet-port för höghastighetsanslutning till Internet och nätverk.

Fast höghastighets internet

För kabelanslutningar till ett modem, är iMac utrustad med en RJ-45-datakabel port som gör Gigabit Ethernet-dataöverföring med hög hastighet mellan DSL och / eller kabelmodem och iMac. Höghastighetsmodem Internet tillhandahålls av Internetleverantören, eller köpas separat. Kablar och modem ingår inte med iMac.

Hög hastighet trådlöst internet

Den iMac levereras med AirPort Extreme 802.11n-teknik, som är IEEE 802.11a / b / g-kompatibel, vilket möjliggör trådlös dataöverföring med hög hastighet mellan iMac och en 802.11a / b / g-kompatibel trådlös router. Du behöver en kompatibel hög hastighet trådlöst Internet-router för att använda trådlöst nätverk, som inte ingår.

Bluetooth trådlös

iMac-modeller inkluderar Bluetooth 2.1 Enhanced Data Rate trådlös teknik som möjliggör trådlös överföring av data mellan Bluetooth-enheter och iMac. Bluetooth-tekniken möjliggör även användning av Bluetooth-aktiverade kringutrustning såsom Apples trådlösa styrplatta, mus och tangentbord.

Tillgång till Internet Krav

För att dra nytta av höghastighetsteknik på Apples iMac måste du ha snabb tillgång till din lokala kabel eller telefonleverantör. För trådlös användning, måste du också tillgång till en höghastighetsanslutning till Internet router eller annan liknande åtkomstpunkt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com