Hur man spelar in en bildskärm med ljud

February 18

Hur man spelar in en bildskärm med ljud


Du kan lära någon hur man använder ett datorprogram mer effektivt om du kan göra en video. Det finns ett antal skärm inspelning program tillgängliga för både Macintosh och PC-användare som kommer att spela in vad som visas på skärmen tillsammans med ljudet. Dessa program är inte komplicerat att använda och vissa tillhandahålls på en fri bas. Du kan spela upp inspelningen du gör på en dator samt redigera den för arkivering.

Instruktioner

Snapz Pro Z

1 Hämta Snapz Pro X till Macintosh-skrivbordet och installera programmet. Starta om datorn och sedan köra programmet.

2 Klicka på fliken "Inställningar". Klicka insidan av det tomma fältet bredvid "Hot-nyckel" -fliken. Tryck ner två knappar för att vara "Hot-nyckel", som kommer att aktivera programmet. Till exempel kan du trycka "S" och "R." Stäng fönstret.

3 Tryck på "Hot-nyckel" för att få upp en fönstret Alternativ. Klicka på "Film" ikonen. Placera markören i det övre vänstra hörnet av skärmen. Håll ned musknappen, flytta musen hela vägen ner till det nedre högra hörnet och släpp knappen. Tryck på "Return" eller "Enter" för att börja spela in.

4 Tryck på "Hot-nyckel" för att stoppa inspelningen. Välj "Film spara inställningar" -fliken i fönstret som visas. Namnge videon i "Namn" kolumn.

5 Markera kryssrutan "Inkludera ljudspår". Klicka på "Spara" för att bearbeta inspelningen och spara den på skrivbordet.

Easy Screen Capture Video

6 Ladda ner Easy Screen Capture Video till skrivbordet i Windows och installera programmet. Starta om datorn och sedan köra programmet.

7 Klicka på den röda "Record" -knappen på skärmen capture program.

8 Placera markören i det övre vänstra hörnet av skärmen, flytta ner till nedre högra hörnet av skärmen och släpp knappen.

9 Klicka på den blå "Stop" -knappen på skärmdump program för att avsluta inspelningen.

10 Namnge inspelningen i textfältet bredvid "Filnamn". Klicka på "Spara" för att spara inspelningen

SoundFlower

11 Hämta SoundFlower, en ljudinsticksprogram till din Macintosh eller Windows-skrivbordet och installera programmet. Starta om datorn och sedan köra programmet.

12 Gå till "File" och välj "Systeminställningar" eller gå till "Start", "Kontrollpanelen" och sedan "Sound". Välj "Output" -fliken i fönstret som visas. Välj ljud plug-in program från listan som visas under "Output". Stäng fönstret genom att klicka på den röda knappen längst upp till vänster eller "X" i det övre högra hörnet.

13 Kör videoredigeringsprogram som följde med datorn. Gå till "File" och välj "Ny skärminspelning" från rullgardinsmenyn. Klicka på den röda knappen på "Screen inspelning" fönstret. Klicka på "Ja" i bekräftelsefönstret för att starta inspelningen. Klicka på "Stop Recording" -knappen i menyraden eller verktygsfältet för att stoppa inspelningen när du är klar.

14 Gå till "File" och välj "Spara som" och namnge inspelningen i "Name" kolumnen i fönstret som visas. Klicka på "Spara" i fönstret för att spara inspelningen med ljud som en fil på skrivbordet. Avsluta videoredigeringsprogram.

Tips

  • Du kan inte spela upphovsrättsskyddat material som finns på datorskärmen, såsom en kommersiell film spelar på datorns DVD-spelare.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com