Felsökning en HP W1707

February 3

Hewlett Packard 17-tums LCD-monitor med modellnumret W1707 är tillgängliga för individuell försäljning eller du kan ha fått det i ett paket med en HP-dator eller skrivare. Datorkomponenter kan ibland ge dig problem, och HP W1707 är inget undantag. Om du upplever problem med att använda denna bildskärm, kan du få den tillbaka till funktionsdugligt skick genom att följa några felsökningssteg.

Instruktioner

1 Kontrollera strömkabeln till bildskärmen för att se till att den är ansluten till en öppen vägguttag om du har problem med att vrida på. Om det är korrekt inkopplad, tryck på "Meny" -knappen och välj "Management" knappen genom att använda "vänster" och "höger" knapparna. Välj "panelström LCD" och tryck på "OK". Tryck på "rätt" för att växla det här alternativet till "ON" och tryck på "OK".

2 Tryck på en knapp på tangentbordet eller flyttar musen om bildskärmen är på, men det finns ingen bild på skärmen. Att göra detta kommer att väcka datorn från viloläge. Om detta inte löser problemet, kontrollera videokabelanslutningen till datorn för att kontrollera att den är ansluten.

3 Tryck på "Auto / Välj" -knappen på framsidan av bildskärmen om du ser en bild, men det är mörkt eller förvrängd. Detta kommer automatiskt att återställa standardinställningarna. Om detta inte fungerar, tryck på "Meny" -knappen och använda "vänster" och "höger" knapparna för att välja menyn "OSD". Använd "vänster", "höger", "Up" och "Down" för att ändra ljusstyrka och kontrast för din bildskärm.

4 Tryck på "Meny" och välj "OSD" alternativet som du gjorde i steg 3 om bilden på skärmen visar upp normalt men off-center. Välj "Bildkontroll" och sedan använda riktningsknapparna för att flytta skärmen på monitorn. Tryck på "OK" när den är i rätt läge.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com