Acrobat Reader kommer inte att installera

February 9

Adobe Acrobat Reader är ett program som används för att öppna, visa och skriva ut PDF-filer. När du försöker installera programmet, kan du stöta på problem som du behöver för att felsöka för att installera Acrobat Reader framgångsrikt. Problem kan omfatta programvarukonflikter och frågor om systemkrav bland många andra.

Instruktioner

1 Inspektera Adobe Acrobat Reader installations-CD / DVD för uppenbara skador. Om det finns repor eller sprickor, kan det redan vara skadad. Försök inte att sätta in en skadad eller sprucken optiska media i den optiska enheten för att förhindra skadegörelse på hårdvara.

2 Kontrollera om din dator uppfyller minimikraven för installationsprogrammet. Observera att operativsystemet Windows 7 kräver Adobe Reader version 9.2 eller senare. Datorsystemet bör ha Internet Explorer version 6 eller senare, 355MB ledigt hårddiskutrymme, 128 MB RAM och minst 800 x 600 lägsta skärmupplösning.

3 Skräddarsydda installera programmet. Kör Acrobat Reader installationsprogrammet och följ instruktionerna på skärmen tills du når den del där det finns ett alternativ för "Anpassad installation." Välj detta alternativ, klicka på "Nästa" avmarkera de andra alternativ för att installera utom för de centrala funktionerna i Adobe Acrobat Reader och klicka på "Nästa" igen. Vänta tills installationen är klar.

4 Avinstallera tidigare versioner av Adobe Acrobat Reader från datorn om det aktuella programmet installerat redan är skadad och även att förhindra programvarukonflikt. Klicka på "Start", "Kontrollpanelen", "Program och funktioner" och välj sedan det program du vill avinstallera. Klicka på "Uninstall" för att avinstallera programmet. Försök att installera programmet igen och se om det löser problemet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com