Hur man använder kursiv i Yahoo Mail Mozilla Firefox

December 13

Hur man använder kursiv i Yahoo Mail Mozilla Firefox


Emotion kan vara svårt att förmedla via e-post. Du kanske tror att du använder en skämt och avslappnad ton, bara för att få din mormor eller chef tycker att det är snarky och sarkastisk. Lyckligtvis var lösningen på den potentiella sociala minfält skapade för länge sedan i form av typsnitt. Författarna har lutade på fet och kursiv typsnitt för år att antyda inriktning och ändra sättet ord presenteras, och de flesta webbmail tjänster stödjer driven typografi. Använda kursiv i Yahoo! Mail med Firefox är densamma som med någon annan webbläsare.

Instruktioner

1 Öppna Firefox och gå till Yahoo! Mail webbsidan.

2 Logga in på ditt Yahoo! Mail-konto och börja komponera ett nytt meddelande.

3 Klicka på "RTF" länken till höger om ämnesraden. Inte på länken om det står "vanlig text" - som betyder att du redan komponera i RTF. Verktygsfältet Formatering ska visas längst upp i e-postmeddelandet.

4 Klicka på lutande "I" ikonen i verktygsfältet för att växla till kursiv stil. Klicka på ikonen en andra gång för att inaktivera funktionen.

5 Markera ett ord, klicka sedan på "I" ikonen för att konvertera ett ord som du redan har skrivit till kursiv stil. Alternativt kan du markera kursiverade ord och klicka på "I" ikonen för att byta dem tillbaka till normal text.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com