Hur man installerar en Xeon-processor

March 30

Hur man installerar en Xeon-processor


Intel Xeon-processorer är avsedda för servrar. De varierar i prestanda och pris som passar små företag, stora företag och datalager. De är oftast först installeras i moderkortet innan hela servern är monterad och kräver speciell monteringsdetaljer. Installationerna kan göras genom hårdvara specialister, men Intel Corp faktiskt tillhandahåller installationsanvisningar så att affärsanvändare kan installera Xeon-processorer.

Instruktioner

1 Öppna processorsockeln handtag och rada upp stift markeringarna på processorn med stift markeringarna på processorsockeln. Båda ska ha motsvarande symboler (förmodligen trianglar) som måste anpassas.

2 Skjut processorn i sockeln och stäng handtaget.

3 Applicera värmeledande gränssnitt material till mitten av processorn med hjälp av applikatorn som tillhandahölls med processorn.

4 Tryck på kylflänsen på processorn för att sprida värmegränssnittsmaterial.

5 Installera kylflänsen behålla-mekanismen klipp. Först fäster fliken mitten av klippet till kylflänsen, sedan hålla den ena sidan av klämman över den symmetriska fliken korthållarmekanism gränssnitt samtidigt som du trycker den andra sidan av klämman över samma flik.

Se till att du är ordentligt jordad med hjälp av en ESD-armband som ansluts till en jordad arbetsyta.

Tips

  • Xeon-processorer är förpackade med en hårdvara kit som innehåller en kvarhållande mekanism. Det måste vara ansluten till moderkortet med långa skruvar (medföljer processorn) innan du kan installera processorn.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com