Installera om SQL Server Management Studio

February 16

Installera om SQL Server Management Studio


SQL Server Management Studio är huvudfönstret för att hantera din SQL Server-databas. Förvaltnings Studio medföljer SQL Server-databas programvara. Programvaran installeras på din databasserver, men du kan också installera programvaran på din lokala dator och ansluta till SQL Server på distans. Om programvaran korrumperar, installera Management Studio löser korruptionsfrågor på din dator.

Instruktioner

1 Sätt i installations-CD eller DVD i datorns enhet. Klicka på knappen Windows "Start" på datorn och ange "X: \ Tools \ Setup" i sökandet textruta där "X" är CD- eller DVD-enhet där installationsmedia finns. Tryck på "Enter" för att öppna Windows Explorer skärm som pekar på "Verktyg" katalogen.

2 Dubbelklicka på "sqlrun_tools.msi" fil. Detta är installationsguiden för SQL Tools inklusive Management Studio. Bara några steg behövs för att installera verktygen. När guiden öppnas, gör det flera kontroller på ditt system för att säkerställa din dator har tillräckligt med hårddiskutrymme för programvaran.

3 Välj "Jag accepterar" på skärmen med licensavtalet och klicka på "Nästa". Klicka på "Bläddra" -knappen för att öppna ett dialogfönster. Välj en plats på hårddisken där verktygen sparas och klicka på "OK".

4 Klicka på "Nästa" för att flytta till den slutliga sammanfattningsskärmen. Klicka på "Installera" för att installera verktyg för SQL Server 2008. Det kan ta flera minuter att installera Management Studio på systemet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com