Hur man skapar tabeller på ett jobb CV

February 18

Hur man skapar tabeller på ett jobb CV


Oavsett vad du gör för en levande eller vilken typ av jobb du söker, är en kvalitet CV nyckeln till framgång. För att vara effektiv måste ditt CV vara användarvänlig och lätt att läsa. Lägga tabeller återuppta kan göra det sticker ut från mängden och få uppmärksamhet av beslutsfattare i bolaget.

Instruktioner

1 Skriv in delar av ditt CV som inte kräver tabeller. Bestäm var du vill infoga tabell.

2 Placera markören i den del av CV där du vill infoga den första tabellen. Klicka på menyn Tabell och välj "Insert Table" från menyn.

3 Välj antalet rader och kolumner som du vill inkludera i tabellen. För att bestämma antalet kolumner och rader du behöver, tycker om den information som du vill inkludera i tabellen. Till exempel kanske du vill lägga till en tabell som visar varje jobb du har haft. Du kanske vill lägga till en kolumn datum för anställning, en annan för företagets namn och en tredje för jobbet titeln. Varje jobb skulle listas på en separat rad, så att du skulle skapa en tabell med tillräckligt rader för att hålla varje jobb du har haft.

4 Skriv in din information i tabellen. Använd fliken för att flytta mellan fälten i tabellen. Justera bredden på kolumnerna genom att flytta markören till skärningspunkten mellan kolumnerna; titta på markören för att bli en pil och dra musen för att ändra storlek på kolumnen.

5 Flytta markören till platsen för nästa tabell och klicka på Tabell-menyn. Välj "Insert Table" för att skapa nästa tabell. Upprepa processen tills alla tabeller har skapats.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com