Hur man skapar en paus i Googles API

April 9

Hur man skapar en paus i Googles API


Ett programmeringsgränssnitt (API) ger en ram för programvara eller applikationsspecifik programmering. Använda en API kan du ändra och anpassa ett program för att passa dina specifika krav. Till exempel i Googles YouTube API, du kan programmera bygga upp en anpassad YouTube-videospelare. Genom att överföra koden till din webbplats, erbjuder besökarna en tillförlitlig videospelare drivs av YouTube, minus branding. Varje kommando funktion har sin egen kod, så att du kan välja de delar som besökarna kan kontrollera. Använda API pausfunktionen ger dig möjlighet att se vilka åtgärder besökare till din webbplats presterar på videon.

Instruktioner

1 Öppna ett vanligt textdokument såsom Microsoft Anteckningar och klistra in den inbäddade koden. Använd inte en ordbehandlingsdokument såsom Word eller Open Office Writer eftersom dessa kan formatera den inbäddade koden.

2 Kopiera "Chrome Player" kod på vanligt textdokument (se referenser 4).

3 Gå till YouTube (Youtube.com) och leta reda på video som du vill lägga på din webbplats. Till exempel använda uppladdade bilder från en nyligen produktdemo.

4 Klicka på "Dela". Klicka på "Bädda" och markera den inbäddade koden. Högerklicka och välj "Kopiera".

5 Kopiera den inbäddade koden till höger om taggen "<embed>" i koden.

6 Skriv "player.pauseVideo (): Void" längst ner av koden, på en separat rad. Detta är koden för pausfunktionen.

7 Gå till innehållshanteringssystem för din webbplats. Till exempel, om din webbplats drivs av wordpress, gå till "www.yoursite.com/wp-admin."

8 Ange inloggningsuppgifter som begärts.

9 Öppna menyn "sidor". Platsen för denna meny varierar beroende på vilken CMS du använder, men det är normalt på den vänstra sidan av kontrollpanelen.

10 Öppna HTML-redigerare. Se till att du använder HTML-editorn och inte textredigeraren.

11 Markera all kod i vanligt textdokument. Högerklicka och välj "Kopiera".

12 Klicka på HTML-redigerare och bläddra till den punkt där du vill att videon ska visas. Till exempel, välj "<header>" högerklicka och välj "Klistra in".

13 Klicka på "Spara" och avsluta HTML-redigerare.

Tips

  • Kopiera den ursprungliga HTML från din webbsida och spara den som ett vanligt textdokument innan du lägger API koden. Detta sätt, om du vill återgå till den gamla sidan, du behöver bara klistra in den gamla HTML istället för att ändra ut API koden.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com