Hur du ändrar Microsoft Word-inställningar om du vill kolla passiv

November 9

Att skriva är en mycket viktig del av kommunikationen. Vi gör det av olika skäl, med olika människor och att använda olika verktyg som Word. För att förbättra läsbarheten ditt skrivande, har Microsoft Word förmågan att kontrollera passiv skrivande röst att använda denna enkel installation funktion.

Instruktioner

1 Öppna ett Microsoft Word-dokument och klicka på "Verktyg" på verktygsfältet. Välj "Alternativ" från rullgardinsmenyn.

2 Välj "Stavning och grammatik" -fliken och klicka på "Visa Läsbarhet Stats".

3 Klicka på knappen "Inställningar" och ett nytt fönster öppnas, rulla ner och under Style kategori, välj "Passiva meningar" och klicka på "OK".

4 Kör "stavning och grammatik" check på dokumentet. Klicka på "Verktyg" och välj "Stavning och grammatik" från rullgardinsmenyn. Dokumentet kommer att gå igenom alla de föreslagna kontroller av MS Word.

5 När redigeringskontrollen har slutfört "Läsbarhet Statistik" fönster öppnas som visar hur många passiva meningar som du har tillsammans med ytterligare redigera information klickar på "OK".

6 Återgå till dokumentet och göra alla nödvändiga ändringar. Kör "stavning och grammatik" kolla en gång till på samma dokument för att säkerställa att "Passiva Meningar" check returnerar resultatet av noll procent.

Tips

  • Du kan kopiera och klistra in alla dina dokument eller skrifter inklusive din e-post till ord. Klicka på "Verktyg" och välj "Stavning och grammatik" för att kontrollera passiva meningar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com