Hur man lär sig Mechanical Desktop

June 24

AutoCAD Mechanical Desktop är en utformning och design program som används för att konstruera prototyper för verktyg, reservdelar, produkter och andra tillverknings mekaniska konstruktioner. Mekanisk Desktop snabbar upp designprocessen genom att förse användaren med hundratusentals standarddelar som används i tillverkningen. Den designer som använder AutoCAD kan spara timmar för att utforma tid genom att välja förladdade standardskruvar, brickor, strukturella former, nitar och hål former som är vanliga inom industrin. AutoCAD Mechanical Desktop är utformad för att automatiskt uppdatera den omgivande geometrin när designern inför en ny del eller funktion.

Instruktioner

1 Visa Mechanical Desktop tutorials på Internet. Visa online video tutorials eller ladda ner och skriva en PDF (Portable Document Format) handledning. E-böcker är också tillgängliga på nätet som kan hjälpa dig att lära Mechanical Desktop. E-böcker kan också laddas ned och skrivas ut för off-line användning och för användning som en referens. Själv motiverade elever kommer att gynnas mest av tryckta och online Mechanical Desktop handledning. Pedagogiska e-böcker kan också laddas ner till en elektronisk bok läsaren.

2 Köpa en CD-ROM interaktiv utbildning. Mechanical Desktop utbildning och handledning CD-rom finns på stora bokhandlare som Barnes & Noble och Amazon. Vissa mekaniska stationära CD-ROM handledning medföljer utbildningsmanualer som kosttillskott. Datorprogram säljare brukar erbjuda komplett utbildning på en CD-ROM.

3 Ta en klass på en teknisk skola eller community college. Tekniska skolor och högskolor i USA ger ofta utbildning i hur man använder särskild programvara. Tekniska konsulttjänster företag erbjuder seminarier med praktisk utbildning i hur man använder Mechanical Desktop. Seminarier kan pågå så få som tre dagar eller så länge som två till tre veckor. Seminarium utbildning kan vara instruktör driven och omfattar föreläsningar, visuella presentationer och hands-on applikationer i ett klassrum. Leta efter en utbildning seminarium eller klass som är en auktoriserad AutoCAD träningscenter. Hitta en auktoriserad AutoCAD träningscenter genom att besöka usa.autodesk.com och klicka på "Hitta en Authorized Training Center." Välj din staten och staden från rullgardinsmenyerna.

Tips

  • Öva med hjälp av programmet genom att återskapa de mönster visats i handledning.
  • Kostnader för utbildning varierar mellan institutionerna. Leta efter det bästa priset på utbildning.
  • Vissa arbetsgivare deltar i undervisning program ersättning för att uppmuntra de anställda att söka utbildning. Fråga din arbetsgivare personalavdelning om företaget erbjuder undervisning ersättning.
  • Kurser om hur man använder mekaniska Desktop är inte utformat för att lära utarbetande, teknik eller tillverkning design. Programvaran är en design enda verktyg.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com