Hur man använder whiteboard Feature på Messenger

May 20

Hur man använder whiteboard Feature på Messenger


Microsoft Windows Messenger är ett populärt program för snabbmeddelanden (även känd som ett chattprogram). Messenger är känd för att ha en funktion som kallas whiteboard. Den whiteboard är en speciell egenskap hos budbäraren program som låter dig dela bilder och samarbeta med hjälp av ett grafiskt gränssnitt. Medan Microsoft är ledande inom denna typ av grafisk samarbete, andra postbefordringsfirmor försöker utveckla sina egna versioner av whiteboard program.

Instruktioner

1 Öppna MSN Messenger. Titta igenom dina kontakter tills du hittar den person som du vill chatta med.

2 Dubbelklicka på den personens namn för att öppna en konversation med den individen. Konversationen öppnas i ett nytt chattfönster.

3 Klicka på "Start whiteboard" i chattfönstret. Den whiteboard Programmet kommer att öppna upp bredvid chattfönstret. Både du och personen du pratar med kommer att kunna se denna whiteboard.

4 Du kan interagera med whiteboard på olika sätt. Till exempel kan du använda kontroller för att rita ett diagram eller annat föremål. Du kan även kopiera och klistra in information eller bilder från alla Windows-baserade program i whiteboard för att dela information eller bilder med den person du pratar med. Den whiteboard är ett bra sätt att dela information utan att dela alla skrivbordet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com