Hur man skapar Blinkningar för Messenger

May 29

Hur man skapar Blinkningar för Messenger


Genom att använda uttryckssymboler, som ibland kallas "smileys" kan förmedla olika känslor i ett snabbmeddelande. En blinkning uttryckssymbol kan skickas via alla större program för snabbmeddelanden. Varje program har en annan teckenkombination som måste skrivas in meddelandet i syfte att skapa en blinka ansikte. Blinka ansikten vanligtvis in för att låta mottagaren av ditt meddelande vet den föregående texten sades i ett skämt eller lekfullt sätt.

Instruktioner

1 Skapa en blinkning smiley i antingen Windows Messenger eller Yahoo Messenger. Skriv in antingen ";-)" eller ";)" utan citattecken och du kommer att skapa en blinkning uttryckssymbol. Tryck på enter för att skicka blinkning till den person du chattar med.

2 Skapa en blinka smiley med hjälp av AOL Instant Messenger eller Skype. Skriv ";)" utan citattecken och du kommer att göra en blinka smiley. Hit Enter för att skicka blinka emoticonen till den person du pratar med.

3 Skapa en blinka smiley använder ICQ. Skriv ";-)" utan citattecken i ICQ chattrutan och ICQ skapar en blinkning smiley. Tryck på Enter och smiley kommer att skickas till den person som du chattar med.

Tips

  • Använd blinkningar sparsamt för att uttrycka en skämtsam ton till den person du messaging.
  • Se till att du använder en blinka smiley endast i lämpliga situationer för att undvika missförstånd.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com