Hur man sparar flersidiga dokument som en PDF-fil i Adobe

August 6

Hur man sparar flersidiga dokument som en PDF-fil i Adobe


En fil som sparats i Adobe Portable Document Format kommer att se likadant på alla datorer, så att du kan vara säker på att din publik kommer att se det som du tänkt dig. Om du har flersidiga dokument, kanske du vill slå ihop dem till en PDF-fil för enklare distribution. Du kan använda Adobe Acrobat för att göra och spara en PDF-fil från dokument som ursprungligen gjorts med alla program som skriver ut, inklusive Microsoft Word, Excel och PowerPoint.

Instruktioner

1 Starta Adobe Acrobat.

2 Klicka på "File" och sedan klicka på "Skapa PDF" och klicka sedan på "sammanfoga filer till en enda PDF-fil."

3 Klicka på "Lägg till filer" i "Kombinera flera filer" i dialogrutan och sedan håller "Control" -tangenten samtidigt som du klickar på dokumenten i din hårddisk som du vill spara som en PDF-fil.

4 Klicka på "Lägg till filer." Filerna du har valt kommer att visas i en lista. Klicka på en fil i listan och klicka sedan på "Flytta upp" eller "Flytta ned" för att ändra ordningen på dokumenten innan du sätter dem i en PDF.

5 Klicka på "Kombinera filer." Adobe kommer att slå samman de flersidiga dokument till en PDF-fil. Klicka på "Spara". "Spara som" dialogruta öppnas. Välj en mapp på hårddisken för att spara filen, ge filen ett namn och klicka sedan på "Spara". Den nyskapade PDF kommer då att öppnas i Acrobat.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com