Hur man Meddelande Alla på en lista i Facebook

April 12

Med tiden kan ditt nätverk av Facebook-vänner växa till ett tal som är svårt att hantera, så platsen erbjuder dig möjligheten att organisera dina vänner i listor för att kommunicera med användare lättare. Använda listor ger flera potentiella fördelar. Till exempel, skapa en lista över kollegor eller medlemmar av ett skolprojekt och skicka samma meddelande till varje användare genom att använda namnet på listan.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto och klicka på länken "Vänner" som visas längs den vänstra sidan av "News Feed." Klicka på "Redigera Friends" -knappen i det övre högra hörnet av skärmen; klicka sedan på "Skapa en lista."

2 Ange önskat listnamn högst upp i fönstret. Mata in namnet på varje vän du vill lägga till listan eller bläddra nedåt genom hela din lista över vänner och klicka på profilbilden av varje du vill lägga till. Klicka på "Create List" när du är klar att lägga till medlemmar.

3 Klicka på "Meddelanden" ikonen längst upp på skärmen och klicka på "Skicka ett nytt meddelande" för att skapa ett nytt meddelande. Skriv in namnet på listan i "Till" -fältet. Skriv ett meddelande text och klicka på "Skicka" för att skicka den till alla medlemmar i listan.

Tips

  • Eftersom ett meddelande kan sändas till högst 20 personer, kan du inte skicka ett meddelande till en lista som har över 20 medlemmar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com