Hur uppgradera minnet i en Toshiba Satellite Notebook

September 14

Hur uppgradera minnet i en Toshiba Satellite Notebook


Random Access Memory, eller RAM, är det virtuella minnet datorn drar när du använder program och applikationer. När din användning expanderar utanför enhetens gränser, sänkt hastighet uppträder som datorn kompenserar genom att använda hårddisken. Sådana avmattning kan quelled med sänkta användnings eller RAM uppgraderingar. Datorer varierar, så att uppgradera din Toshiba Satellite anteckningsbok, börja med att kontrollera dess specifikationer för RAM typ och kapacitet innan de köper en ny modul.

Instruktioner

1 Stäng av din Toshiba. Var säker på att det stängs helt och inte i viloläge.

2 Koppla bort nätadaptern och alla externa enheter.

3 Vänd på datorn och ta bort batteriet från undersidan.

4 Leta reda på RAM facket nära batteriet tomt hamnen. RAM dörrar varierar i storlek och form med satellit bärbara datorer, men de flesta är fyrkantig och hålls nere med en eller två skruvar. Om du är osäker på dörren, kontrollera användarhandboken.

5 Ta bort skruvarna på RAM dörren, lyft sedan luckan för att avslöja RAM platsen nedanför.

6 Lyft spärrarna på vardera änden av RAM-kortplatsen. När spärrarna lyfts kommer en liten fjäder trycker på slutet av spåret upp och gör att du kan ta tag i modulen.

7 Skjut modulen ur facket och ställ in den på sidan.

8 Skjut den nya modulen på den tomma platsen och tryck försiktigt ner. Spärrarna låses ned automatiskt och håller modulen på plats när det är på rätt placering. Byt RAM luckan och batteriet på undersidan, sedan vända på datorn, byt nätadaptern och externa enheter och starta om datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com