Hur man gör en etikett adressregister

September 21

Skapa och skriva ut adressetiketter kan förenkla och lägga till en professionell touch till din e-behov. Skapa filer av etiketter med din egen adress för returadress märkning eller filer av etiketter med adresser till vänner, familj och affärskontakter. Skriva ut etiketter för alla dina julkort med att klicka på en knapp. Etikettfiler oftast skapas med Microsoft Word Software. Microsoft Word kommer med etikettmallar som matchar alla standardetikettstorlekar.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Word och dra ner menyn Verktyg. Välj Etiketter.

2 Skriv in en adress i adress delen av etikettalternativfönstret och kontrollera "helsida" om du vill skapa en hel sida med etiketter med samma adress. Lämna det här avsnittet tomt om du vill skriva olika adresser direkt i etiketter dokumentet.

3 Klicka på alternativ för att välja den produkt antalet storlek och typ av etikett som du kommer att använda. Hitta det här numret på förpackningen etiketterna.

4 Klicka på OK för att öppna etikettdokumentet. Om du inte ser rutnätet / gränser etiketter, dra ner menyn Tabell och kontrollera stödlinjer. Skriv och formatera adresser etiketterna. Använd menyn Infoga för att lägga till bilder eller grafik. Spara och namnge filen.

5 Lagra och hantera adressetiketter genom att ha en mapp som innehåller dina etikettfiler. Mappen kan ha separata interna mappar för att hjälpa ytterligare organisera etiketterna. Till exempel, i huvudadressetikett mapp kan du ha en mapp för företagsadresser och annan mapp för personliga adresser.

Tips

  • För specialiserade etikett behov såsom införandet av streckkoder, bilder eller clip art det finns flera andra datorprogram som är utformade för att skapa etiketter. Dessa inkluderar Labelflow Avery Label Software och Label Magic.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com