Bästa ställena att köpa domäner

March 20

Bästa ställena att köpa domäner


Webbplatser behöver korta, snärtiga och relevanta domännamn. Företag köper ofta upp flera domännamn som relaterar till deras företag eller tjänster för att blockera potentiell förväxling med ett annat företag. Men att köpa upp domännamn kan vara dyrt, och ibland goda toppdomäner som du vill kan vara svårt att hitta.

Snap Names

Snap Names inte bara säljer domännamn utan också håller auktioner så att du kan placera ditt bud och ta en chans på ett namn som du kanske inte att ha råd med något annat. Du kan också sälja domännamn via Snap Names. Enligt företaget, de lägger tiotusentals domännamn varje dag. Du kan söka alla domäner med en avancerad sökning, men du kan också slakta genom auktionslistor enligt geografi, mest aktiva auktioner, auktioner börjar eller slutar snart, eller de högsta kategorierna. Du kan också prenumerera på någon av dessa funktioner får en auktion lista skickas till din e-post.

nätverks~~POS=TRUNC

Nätverkslösningar kan vara morfar av domännamns säljare. Grundades 1979 som ett teknikföretag, domännamns försäljningen är nu den viktigaste delen av sin verksamhet. År 1993 Network Solutions fick den allra första regering kontrakt att tilldela domännamn. Företaget erbjuder även webbhotell, e-postadresser, webbdesign och marknadsföring på nätet tjänster. Network Solutions har vunnit flera utmärkelser för Business Excellence och kundservice, till exempel American Business Award 2006 och 2007 och SNCR Excellence i New Communications Award 2008.

Sedo

Sedo räkningar sig som ett domännamn marknadsplats mer än som en säljare eftersom det ger kunderna möjlighet att inte bara köpa namn utan också att parkera dem och sälja dem. Sedo kan du bläddra domäner och lägga ett bud till säljaren. Det finns också många auktioner där du kan lägga bud, och om inget av detta fungerar kan du dra nytta av Sedo mäkleri hjälp. Du kan bläddra hela auktioner eller bara söka efter nyckelord eller kategori. Auktioner tar bud i både dollar och euro.

Slå samman

Pool har specialiserat sig på att sälja domännamn som är på väg att tas bort, så att de kan gå till den snabbaste köparen eller högstbjudande. Du kan registrera dig för Pools e-postmeddelande tjänst, som kommer att berätta när ett domännamn du söker blir tillgänglig. Du kan också restnotera domännamn, och pool kommer att låta dig veta när den domänen blir tillgängliga för dig att köpa. Det finns ingen avgift för detta tills namnet börjar säljas. Om fler än en person beställer samma domän, går det till en snabb auktion, där vinnaren är den högstbjudande. Pool har även auktioner och låter medlemmarna sälja sina egna domännamn.

Du kan söka Pool av domän förlängning, så om du bara är intresserad av domäner som slutar med .com eller med en geografisk utvidgning såsom .ca eller .se, kan du begränsa dem.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com