Hur kan jag få mer virtuellt minne?

March 28

Du bränner musik till en CD-skiva och titta kväll komedi show på nätet när en Windows fel uppstår - ". Låg virtuellt minne" Anledningen till det virtuella minnet felet beror på Windows med diskutrymme som extra minne i systemet. Använda diskutrymme som minnet är snabbare för processorn, och det är oftast inte tillräckligt med fysisk RAM-minne för att hålla alla filer och program som körs. Lösa ett virtuellt minne problem handlar om att öka inställningen för funktionen och några hårddisk underhåll.

Ökad virtuellt minne

Att öka virtuellt minne är inte svårt, men denna lösning kan eller inte kan lösa problemet. För att öka virtuellt minne (se till att du är i "Kategori Visa"), klicka på "Start", "Kontrollpanelen", "Prestanda och underhåll" och sedan "System." Därefter kommer du att se flera flikar, klicka på en märkt "Avancerat". Sedan under rubriken "Performance" klicka på "Inställningar". Du kommer att se en annan uppsättning flikar, klicka på en märkt "Avancerat". Därefter under rubriken "virtuellt minne", klicka "Change". Du kommer att se din "C:" enhet --- är detta standardenheten för virtuellt minne. Klicka på cirkeln med "Egen storlek:" "Ursprunglig storlek (MB):" och ange samma värde som finns i rutan "Maximal storlek (MB)." Och klicka sedan på "Set" Klicka på "OK" och sedan "OK" och sedan "OK" igen. Nu har du ställa in högsta värdet för virtuellt minne för ditt system.

Starta om systemet

När du har ändrat inställningen för virtuellt minne, starta om datorn. "Låg virtuellt minne" fel kommer vanligtvis visas när du utför en uppgift på datorn som att se en video eller bränna musik till en CD. Testa ditt system genom att öppna flera program, Internet och titta på en video från en webbplats. Om du får en "låg virtuellt minne" fel, bör du kontrollera din hårddisk för fragmenterade filer, och / eller rensa bort onödiga filer och program som du inte längre använder eller vill ha. En annan lösning är att köpa och installera ytterligare några fysiskt RAM för ditt system.

Hålla hårddisken Clean

Genom att hålla din hårddisk fri från temporära filer, Internet cachefiler och andra onödiga filer --- kommer systemet att ha gott om utrymme på hårddisken för att ägna åt virtuellt minne. För att göra en skiva städa upp, klicka på "Start", "Den här datorn" och sedan högerklicka på din "C: \" drive. Rulla ner och välj "Egenskaper". Klicka sedan på "Diskrensning". Windows kommer sedan söka enheten och ber dig med en fråga om att ta bort tillfälliga och andra onödiga filer, klicka på "Ja." Defragmentera hårddisken, klicka på "Start", "Den här datorn" och sedan högerklicka på din "C: \" drive. Rulla ner och välj "Egenskaper". Klicka sedan på fliken "Verktyg" och klicka sedan på "Defragmentera nu ..." och sedan "Defragmentera" för att starta processen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com