Hur man skapar antivirus med VMware

November 21

Hur man skapar antivirus med VMware


VMware har specialiserat sig på virtualiseringsprodukter och lösningar. De flesta VMware program är inriktade mot att köra en virtuell maskin på en server, arbetsstation eller laptop. VMware ThinApp använder samma virtualiseringsteknik, men för enskilda program. ThinApp är utformad för att göra en ansökan portabel. En bärbar program som skapats med hjälp av ThinApp kommer inte att ändra det underliggande operativsystemet filer och kräver ingen installation för att köra. ThinApp skapar en bärbar ansökan genom att först skanna datorn innan du installerar programmet, sedan igen när du har installerat programmet. Den använder skillnaderna för att skapa den bärbara ansökan.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -menyn och sedan "Alla program." Öppna "VMware" mapp och klicka på "ThinApp Setup Capture" program.

2 Klicka på "Prescan" för att skanna datorn innan du installerar program du vill göra bärbara. Vänta ThinApp till slut skanna systemet. Programmet kommer att visa "Install Application" när skanningen är klar.

3 Installera programmet du vill göra bärbara. Låt "Setup Capture" fönstret öppet i bakgrunden. Om applikationen kräver installation efter installationen, se till att slutföra installationen innan du fortsätter tillbaka till "Setup Capture" -fönstret.

4 Klicka på "Postscan" -knappen för att köra en ny genomsökning efter installation av programmet. ThinApp kommer att jämföra nya och gamla skannar för att skapa den bärbara ansökan.

5 Ange ett namn för den ThinApp och en plats att spara den resulterande filen när du ombeds. Den bärbara applikation kan köras på vilken dator som helst utan att installera eller modifiera operativsystemet.

Tips

  • För bästa resultat bör du använda en "ren" operativsystem för att skapa program som är en som har så få andra program som är installerade som möjligt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com