Mjukvarusäkerhetscertifiering Verktyg

March 29

Mjukvarusäkerhetscertifiering Verktyg


Säkerhet blir en viktig fråga i en värld av informationsteknik. Folk blir mer beroende av teknik dag för dag. Internet Software säkerhetscertifieringar verktyg har ett stort inflytande i vårt dagliga liv och vi stött på flera mjukvarusäkerhetscertifieringar när vi ansluter till vår brevlåda, göra transaktioner på nätet eller ens utbyta konfidentiell information.

Rutin Internet Software säkerhetscertifiering Verktyg

När du loggar in på din e-post (Hotmail, Gmail, Yahoo, etc.) eller något socialt nätverk (FaceBook, Twtitter, MySpace) du ofta se att protokoll ändras från HTTP (Hypertext Transfer Protocol) till HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Säkra). Detta beror på att leverantörerna är medvetna om det faktum att användarnamn och lösenord är konfidentiella data och måste säkras. Dessa typer av programvara säkerhetscertifiering verktyg är snabbare i drift och vanligtvis i samband med tredje part digitala signaturer. HTTPS-protokollet har betydligt gjort en inverkan på säker surfning.

E-Business Software säkerhetscertifiering Verktyg

När du handlar på nätet eller utföra transaktioner via Internetbanker, inte bara är de användarnamn och lösenord för att vara konfidentiell, men alla de aktiviteter som du utför måste hållas privat också. E-Business Software säkerhetscertifiering Tools är den idealiska lösningen för att säkerställa integriteten. Dessa certifieringar verktyg också tillhandahålls av en tredje part och när du utför online shopping transaktioner kreditkortsuppgifter eller bankuppgifter kontrolleras av en tredje part källa och slutligen sammanfattningen av shopper presenteras för online-säljare. I E-business både köparen och säljaren har säkerhetsfrågor som är nöjda med dessa säkerhetscertifieringar verktyg installeras på säljarens webbplats. Ökningen av online shopping ökar efterfrågan på e-business certifieringsverktyg.

Regeringen och militära Software säkerhetscertifiering Verktyg

Dessa kategorier av certifierings Tools säkerhet är mycket konfidentiell. Kryptering och dekryptering algoritmer källa till statliga och militära myndigheter är aldrig ut till allmänheten. Dessa certifieringar använder inte tredjepartsverktyg; snarare regeringen och militären få källan till säkerhet helt. Uppgifterna på FBI, US Army och andra myndigheter hålls mycket hemligt genom dessa program säkerhetscertifieringar verktyg som dubbla kontrollerar säkerhets om personen som är inloggad på webbplatsen är tillåten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com