Hur skriva ut egna bildekal

July 30

Hur skriva ut egna bildekal


Bildekal är en av de mest populära sätten att uttrycka din åsikt om ett ämne. Kanske du har designat din egna bildekal för din bil eller kanske du har skapat en hel rad av roliga eller coola bildekaler att sälja på nätet eller på din verksamhet och vill skriva ut dem. Lyckligtvis kan processen med att skriva ut etiketter enkelt åstadkommas genom att följa några enkla steg.

Instruktioner

1 Skapa dina etiketter i ett grafikprogram som Adobe Photoshop eller liknande programpaket. Välj "File" och klicka på "Nytt". I dialogrutan som dyker upp, och sedan ange storleken för dokumentet i inches. Ställ in dimensioner för dina klistermärken i linje med storleken bildekal du vill skriva ut. Bildekal är i allmänhet ca 11 1/2 inches med 3 inches.

2 Välj en bakgrund typ som passar dina syften. Till exempel, säga att du har valt röd bildekal papper och vill skriva ut text på papper i vitt eller svart på rött. Välj sedan en genomskinlig bakgrund om du planerar att använda bildekal papper som bakgrund. Klicka på "OK" för att stänga dialogrutan.

3 Använd "Shape" verktyg som till "Fill" skapa några former du vill, till exempel en gräns eller linje. "Anpassad Shape" verktyg kan också lägga till förinställda former.

4 Använd "Text" verktyg för att skapa ditt meddelande. Kontrollera att du använder en teckenstil, storlek och färg som läser väl på avstånd. Spara bildekal som en högupplöst JPEG för tryck.

5 Köp bildekal tryckpapper för att skriva ut din design. Du kan välja mellan en mängd olika storlek etikett. Titta på nätet eller i hantverksbutik, till kontorsmaterial butiker eller återförsäljare Liker Wal-Mart köper typ och mängd av bildekal papper du behöver. Placera sedan papper i skrivaren och skriva ut din design. Alternativt kan du välja att hitta en utskriftstjänst för att skriva ut etiketter för dig. Kontrollera med tryckerier, kontor leveranskedjor och på nätet för att hitta en tjänst som bäst passar dina behov och budget.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com