Hur man gör hög kvalitet broschyrer för ferierna

November 2

Hur man gör hög kvalitet broschyrer för ferierna


Använd din desktop publishing program för att skapa en högkvalitativ semester broschyr för din tjänst eller produkt. fotografier eller grafik av hög kvalitet och papper för en mer professionell semester broschyr. Överväga professionella utskriftstjänster för ytterligare alternativ när producera din broschyr.

Instruktioner

1 Bestäm stil broschyren du vill utveckla. Populära storlekar inkluderar 5 1/2-by-8-tums rack kort och 8 1/2-by-11-tums trebladiga broschyrer. Skapa ett dokument med desktop publishing program storleken på broschyren som du vill skapa. Om du använder en professionell skrivare, samråda med skrivaren innan utforma filen vara säker på att du uppfyller alla specifikationer som de har när det gäller storleken på dokumentet att ta hänsyn till eventuella blödningar eller vikning.

2 Infoga fotografier eller bilder med hög kvalitet i dokumentet. Undvik clip-art grafiken som kan orsaka broschyren att se mindre professionell och styra mot fotografier av din verksamhet, viss tjänst eller dina anställda. Vid användning av clip-art-bilder, leta efter högupplösta vektorbilder som passar din semester tema. Utforma broschyren med tanken att "less is more" och inte överbelasta broschyr med alltför många grafiska bilder.

3 Utforma typ för din broschyr med hjälp av enkla, lätt att läsa typsnitt. Försök att begränsa antalet teckensnitt som används i broschyren till maximalt tre för att hålla broschyren blir till störande. Markera semesterspecialerbjudanden och semesterprodukter eller andra semesterrelaterat material. Inkludera kontaktnamn, platser och telefonnummer.

4 Skriv ut en testkopia av den färdiga broschyren på din bläckstråleskrivare eller färglaserskrivare för nära inspektion innan massproducera din broschyr. Se till att vecken är ännu på trebladiga broschyrer. Låt andra medlemmar i ditt företag ser på broschyren att ge förslag eller fånga eventuella misstag innan ha broschyren ut.

5 Kontakta lokala tryckerier och be att få se prov på papper, liksom prover av tidigare arbete som de har skrivit. När det är möjligt, be att få se en provkopia av din broschyr innan signering på hela jobbet.

Tips

  • Kontakta en mängd olika professionella skrivare för att få prisuppgifter och ta reda på vilka typer av tjänster de erbjuder. När man talar till professionella tryckerier, ta reda på vilka filtyper av broschyrer de accepterar, liksom vad den förväntade vända tid är för din broschyr.
  • Standard bläckstråle- och laserskrivare har begränsningar vid utskrift på 8 1/2-by-11-tums papper som förhindrar fulla blödningar från att skrivas ut. För att skriva ut broschyrer med full blödningar, måste du skriva ut dem på överdimensionerade papper och har bladen trimmas ner innan vikning. En professionell skrivare kommer att ge dig med måtten nödvändiga dokumentet måste vara i syfte att uppnå en utfallande.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com