Hur får man High Speed ​​Internet i landsbygdsområden utan kabel

March 10

Hur får man High Speed ​​Internet i landsbygdsområden utan kabel


Bor i ett landsbygdsområde gör det svårt att få hög hastighet Internettjänst. Många kabelbolag inte ge service på landsbygden. Den enda andra alternativet för höghastighets är genom ett satellitföretag. Satellite Internet bör endast användas om kabel inte är tillgänglig. Alla tre satellit Internet-företag har en Fair Access Policy (FAP) som begränsar hur mycket hämtar du kan göra. De kostar också mer än kabel. För att få satellit Internet, jämföra de tre satellitföretag och välja den bästa för dig. De tre företagen är HughesNet, Wild blått och Starband.

Instruktioner

1 Besök webbplatser för varje företag. De listar information om sina tjänster. Anteckna informationen. Tänk på vad som är viktigt för dig i höghastighetsanslutning till Internet och vad du är villig att betala.

2 Kontrollera om tillgänglighet i ditt område. Wild Blue webbplats kräver att du anger ditt postnummer innan de visar några priser. På så sätt kommer du att veta om du kan få tjänsten i ditt område. Det är bäst att kontrollera tillgängligheten för andra företag, liksom.

3 Jämför FAP av varje företag. Om du går över nedladdningsgräns efter en viss tid, kommer din Internet bromsas eller helt stänga. Hughesnet övervakar användning dagligen, med planer som löper från 200MB till 500MB. Wild Blue planer är månadsvis, med siffror från 7500mb till 17,000mb. Star övervakar din användning varje vecka med planer från 750MB till 4000mb. Ditt val bör bero på hur mycket du hämtar du gör regelbundet, och om du känner att det är lättare att titta på din nedladdning användning dagligen, veckovis eller månadsvis.

4 Jämför extra försedda med Internet. Varje företag erbjuder incitament. Till exempel, hughesnet och Star erbjuder obegränsad, FAP-fri nedladdning i de tidiga morgontimmarna, men bara HughesNet ger en download manager automatiskt för den tiden så att du kan ladda ner medan du sover. Wild blått och Star erbjuder gratis timmar uppringd förbindelse. Hughesnet erbjuder Tokens som kan användas för att återställa Internet om du går över gränsen. Jämför extra och avgöra vilka som är viktiga för dig.

5 Jämför månadskostnaden för varje bolag. Kostnaderna varierar beroende på planen för varje företag. Ju högre hämtningsgränsen, desto högre månadskostnad. Från och med 2011, varierar månadskostnaden av planer för alla tre företag från $ 50 till $ 100. De kräver ett avtal, vanligtvis i två år, eller du kommer att betala en avgift förtida uppsägning. När man jämför kostnaden, titta på mängden ladda ner varje plan erbjuder. Jämför priserna på de planer som passar din nedladdning livsstil.

6 Jämför de affärer som varje företag erbjuder. Nästan varje månad en satellit Internet-företag kommer att erbjuda ett specialerbjudande för att få dig att gå. Erbjudanden ofta innefattar minskad månadskostnad, post-i rabatter eller installation. De affärer ändras regelbundet. Om du har problem med att välja mellan mer än en satellit Internet-företag, titta på erbjudanden bara kan bidra till att göra ett beslut.

7 Jämför installationskostnaden för satellit Internet. En installatör kommer till ditt hem för att ställa upp stången och satellit. Kostnaden för installation varierar beroende på företag. De kommer att låta dig att köpa utrustning för en fast avgift, eller hyra utrustning för en månadsavgift. De webbplatser kommer att berätta vad "standardinstallation" kommer att kosta, men det inkluderar inte kostnaden för en stolpe eller arbete för att installera den. Ring lokala satellit-återförsäljare, de människor som skulle göra själva installationen, och fråga om avgifterna.

8 Ring satellit Internet företag du har valt efter att jämförelserna. Var noga med att be företrädare eventuella frågor du kan ha. Fråga dem om kostnad, FAP och installation. På så sätt kommer du att höra information från dem. Om de ger dig information som skiljer sig från webbplatsen, ta emot ett klargörande innan de accepterar att använda deras tjänster.

Tips

  • Installationskostnaden blir förskott, kontant. Ha kontanter till hands innan installatören kommer eller arbetet kommer inte att ske.
  • Viss information kanske inte är tillgänglig på bolagets webbplats. Ring en representant för företaget för mer information, men tänk på att de är säljare och kommer att försöka övertala dig att välja sin tjänst.
  • Satellite Internet påverkas av vädret. Regn, snö och / eller moln kommer att sakta ner eller helt avskurna Internet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com