Hur man kopiera och klistra animerade GIF

February 16

Animerade GIF blinkar en bildsekvens som en video; bara bilder slinga efter varandra. Online gallerier kan du se och ladda ner animerade GIF direkt från webben, men du kan kopiera GIF och klistra in den till en plats på din dator eller i ett ordbehandlingsprogram. Du kan göra dessa animerade filer spela genom att öppna dem i Internet Explorer eller andra webbläsare som stöder dessa bildfiler.

Instruktioner

1 Leta upp en animerad GIF i ett online-galleri eller på datorn. Vissa animerade GIF gallerier inkluderar GIFS.net, AnimatedGIF.net och Animation Factory (se Resurser).

2 Öppna bilden i Internet Explorer eller annan webbläsare som stöder kopiera och klistra in animerade GIF. Högerklicka på den animerade GIF och välj "Kopiera". GIF-bilden sparas till Urklipp.

3 Navigera till skrivbordet eller en mapp på din dator. Högerklicka på ett tomt utrymme, och välj "Klistra in" eller tryck på "Ctrl" och "V" på tangentbordet för att klistra in. Alternativt, öppna ett tomt dokument i MS Word eller något annat ordbehandlingsprogram som du kan spara som en webbsida, klicka på "File" och välj "Klistra in" eller tryck på "Ctrl" och "V" på tangentbordet.

4 Klicka på "File" och välj "Spara som" om du klistrade en animerad GIF i ett ordbehandlingsprogram. Ange ett nytt filnamn och klicka på "webbsida" i "Spara som" i rullgardinsmenyn.

5 Dubbelklicka den animerade GIF-fil för att se animeringen i webbläsaren.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com