Hur man delta i en tävling Online

October 30

Om du älskar in tävlingar, du har tur och gillar att vinna, då online-tävlingar är för dig. Du hittar tävling för författare, fotografer och konsumenter. Kanske du gillar trivia eller svara på frågor. Följ dessa tips för att delta i en tävling på nätet.

Instruktioner

1 Bestäm vilken typ av tävling du vill ange. Du kan ange produkt tävlingar med valsedlar i samband med varuhus. Eller så kan du ange mer specifika tävlingar. Kontrollera lokala radiostationer och livsmedelsbutiker. De har ofta tävlingar.

2 Ange tävlingar anpassade till vad du är bra på. Hitta en skrivtävling om du är en stor författare eller hitta en fototävling om du älskar att ta bilder.

3 Besöka en online tävling index. Hitta svar på vanliga frågor och bläddra tävlings ämnen. Du kan välja vilka typer av tävlingar du vill ange eller ange dem alla.

4 Läs tidningar för information om online-tävlingar i samband med offentliggörandet. Eller kolla in webbplatser tidningar du läser.

5 Läs anvisningarna noga när du hittar en tävling på nätet. Se till att du är berättigad till priserna. Leta efter saker som landinformation. Vissa tävlingar är endast för de medborgare i landet. Se till att du är tillräckligt gammal för att delta i tävlingen.

6 Skriv in all nödvändig information. Vissa tävlingar ber helt enkelt om ditt namn, adress och e-postadress. Se till att du fyller i alla uppgifter eller din omröstning kan kastas ut.

7 Följ reglerna. Om det står att ange endast en gång, inte prova olika namn med samma e-postadress. Du kan diskvalificera dig. Kontrollera datum så att du inte missar deadlines.

8 Kontrollera din maskinskrivning om du skriver en uppsats. Leta efter stavfel och grammatiska fel. Spara en kopia av ditt bidrag. Kontrollera att alla dina kontaktuppgifter är korrekt skrivs eller företaget kommer inte att kunna kontakta dig om du vinner.

Tips

  • Se till att tävlingen är legitimt. Du vill inte ge dina kontaktuppgifter till en falsk företag.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com