Hur Jämför Wildblue till HughesNet Satellite Internet

November 25

Landsbygden levande ger många familjer en chans att vara i naturen, men denna livsstil kommer med färre alternativ för tjänster som stadsbor tar för givet-höghastighetsanslutning till Internet är en av dem. Eftersom Wildblue och HughesNet både ge satellit Internettjänster till stugor, bestämma rätt service innebär att jämföra företagens erbjudanden.

installations~~POS=TRUNC

Från och med augusti 2010 Wildblue erbjuder en $ 99,95 installationsavgift och en $ 50 besparingar på en engångsavgift för aktivering av $ 99,95. Hughesnet erbjuder gratis installation och fri aktivering efter en post-i rabatten. Dessa alternativ täcker leasade inventarier och inkluderar inte månatliga leasingavgifter och månatliga serviceplaner. Båda planer kräver en tvåårig engagemang.

Utrustningskostnader och serviceplaner

Båda leverantörer erbjuder abonnenter alternativ för att köpa eller hyra utrustning. Leasing utrustning är en bättre affär, eftersom det gör det möjligt för uppgraderingar när de uppstår. Leasingavgifter är $ 5.95 och $ 6,95 per månad för både leverantörer och med augusti 2010. Wildblue serviceplaner är $ 49.99 för Value Pak, $ 69,99 för Select Pak och $ 79.99 för Pro Pak. Hughesnet erbjuder flera alternativ: $ 39,99 Hem, $ 49,99 Pro, $ 59,99 Pro-Plus, $ 99,99 Elite, $ 169,99 Elite Plus och $ 329,99 för Elite Premium.

nedladdnings Tröskelvärden

Wildblue begränsar också uppladdningar, medan hughesnet inte. Wildblue s tröskelvärden för uppladdningar och nedladdningar beror på serviceplan och omfattar en 30-dagars rullande period. Hughesnet har bara hämta trösklar, som också beror på serviceplan och som täcker en 24-timmarsperiod. Hughesnet erbjuder tokens till dem som har överskridit sin nedladdning tröskel att använda för att omedelbart lyfta hastighetsbegränsningar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com