Hur man tar bort dubbletter av filer i XP

February 28

Dubbletter av filer kan skapas genom misstag spara flera kopior av samma fil på olika platser på din dator. De dubbla filer kan ta upp utrymme på hårddisken utan att du märker det. Windows XP Service Pack 2 innehåller ett verktyg som effektivt kan söka hela datorn för dubbletter av filer, vilket gör det lättare att ta bort dem. Denna ansökan är användbar, som att ta bort dubbletter av filer manuellt är tidsödande och ineffektivt.

Instruktioner

1 Öppna Start-menyn och klicka sedan på "Kör".

2 Skriv "DupFinder" i "Run" och tryck på "OK" -knappen. Ett duplikat söka ansökan "Dupfinder.exe" öppnas.

3 Välj "C:" i DupFinder fönstret för att utföra en dubblett söker hela din hårddisk. För att utföra en sökning på en specifik plats, till exempel en enda mapp, utforska din hårddisk i det här fönstret och välj den mapp du vill söka efter dubbletter.

4 Klicka på "Start" -knappen på programmet och det kommer att söka efter dubbletter. Efter avslutad, välj dubbletter av filer du vill ta bort och tryck på "Delete" -knappen.

Tips

  • Överväga att säkerhetskopiera viktiga filer på en extern hårddisk, CD eller annan externt minne att du inte råkar förlora viktiga filer under processen för att ta bort dubbletter.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com