Hur man reparerar saknade teckensnitt i en Adobe PDF

June 3

Saknade teckensnitt i Adobe PDF-fil resulterar i en felaktig visning av filen som PDF kräver specifika typsnitt att korrekt presentera dokumentet som det ursprungligen skapades. Om PDF fortsätter att visa ett felmeddelande efter att bädda in typsnitt, återskapa fontlista Adobe Adobe-program för att åtgärda problemet och eliminera felet. En rekreation av Adobe fontlista ombyggnader listan över tillgängliga typsnitt på din dator och länkar till program för att ge de saknade teckensnitten.

Instruktioner

1 Stäng alla Adobe-program som är öppna på datorn. Klicka på "Start" i det nedre vänstra hörnet av skrivbordet, och klicka på "Sök".

2 Klicka på "Efter filer eller mappar" och skriv "Adobefnt * .list" inklusive citattecken i sökfältet. Tryck på "Enter" på tangentbordet för att starta filen sökning.

3 Klicka alla belägna filerna i söklistan. Klicka på "File" längst upp i fönstret och klicka på "Ta bort". Klicka på "Ja" för att bekräfta att du vill skicka objekten till papperskorgen.

4 Klicka på menyikonen Start på skrivbordet, klicka på "Alla program" och klicka på "Adobe InDesign" eller "Adobe InCopy" för att starta Adobe-programmet. Programmets fontlista ombyggnader under programstart.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com