Hur konvertera en FLV till en Windows Media-fil

August 30

FLV (Flash Video) är ett videoformat med hög kvalitet populärt används på Internet för att strömma video innehåll. Tyvärr har vissa bärbara mediaspelare och mediaprogram inte stöder det, men i stället stödja en Windows Media Player format som WMV (Windows Media Video) eller WMA (Windows Media Audio). Konvertera en FLV videofil till något av dessa format ger dig mer frihet att ladda upp dem till spelare som stöds.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera en video converter program. Dessa program gör att du kan konvertera FLV till andra mediaformat. Välj bland en mängd kostnadsfria Video Converter program som AVC eller Extensoft (se Resurser nedan för länk).

2 Starta programmet du valde att installera och importera FLV-fil genom att klicka på "Lägg till filer" eller "Lägg till video", beroende på vilket program du använder.

3 Förhandsgranska indatafilen genom att klicka på "Play" för att spela den på ditt program bildskärm. När du nöjd med din insats klipp väljer Windows Media output format du vill använda. Välj "WMV (Windows Media Video)" om du vill konvertera FLV-fil till ett videoformat spelas på Windows Media Player. Välj "WMA (Windows Media Audio)" om du vill konvertera FLV video till ett ljudklipp utan det visuella.

4 Välj utskriftskvaliteten inställningar. Välj den upplösning som du vill använda om du konverterar FLV-filen till WMV. Välj från upplösningar såsom 720x480 (standard definition), 320x240 och 1280x720 (high definition). Välj de ljudinställningar du vill använda. Välj en minsta bithastighet på 128 kbps för högre kvalitetsinställningar. Välj "Stereo" för en balanserad vänster och höger utgång.

5 Välj mapp att spara filen i efter konverteringen. Klicka på "Konvertera / Koda" för att konvertera FLV-fil till en Windows Media-fil.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com