Design Idéer för Cafe World Game

August 30

I Zynga Cafe World, en av de många Facebook-spel, spelare äger ett café, laga rätter att tjäna "Cafe Cash" och spendera pengar på inredning för kaféet. Du kan dekorera din restaurang i många olika stilar, och Cafe World erbjuder säsongsartiklar och tema inredning med jämna mellanrum under hela året. När du har en grundläggande Café och några kontanter på banken, är det dags att tänka om att ge din café ett nytt utseende med ett tema.

Art imitera Life

Tänk på din favorit bar, restaurang eller kafé. Begränsa de grundläggande designidéer som gör denna plats speciell. Titta igenom Butik på Cafe världen för att hitta så många objekt som du kan som matchar din verkliga plats. Tile din Cafe golvet på samma sätt, placera samma väggar och fönster och återskapa layout och inredning så nära som möjligt. Vad du får inte vara en exakt kopia, men en tecknad version av en verklig plats som alla som känner till platsen kommer att känna igen.

Design Runt en bonus Punkt

Cafe World kan du placera bonusföremål som en pizzaugn, ett bageri ugn och en salladsbar, då måste du samla föremål från dina vänner för att slutföra posten. Välj en av dessa specialvaror och utforma en restaurang runt det. Få två eller tre salladsbarer och göra en lummig sallad restaurang. Designa din dröm pizza butik och bara laga pizzor på alla dina ugnar. Gör en pastell socker bageri och endast tjäna sötsaker.

Dekorera för ferierna

Ge din Cafe en mycket enkel bakgrund med hårda golv och väggar och grundläggande ugnar och betjänar tabeller. Ändra dina kund tabeller och dekorera objekt varje gång det finns en ny semester tema i inredningen katalogen. Undvik trendiga tema objekt som hippies eller steampunk men ändra upp din design vid jul, Alla hjärtans dag, Sts Patrick dag och alla andra semester som erbjuder nya tabeller eller prydnadsföremål.

Gå med trender

Slå upp din inredning varje gång det finns ett nytt tema. Cafe World fyller katalogen med nya objekt varje tre eller fyra veckor, så att du aldrig uttråkad med att ha samma caféet hela tiden. En månad har du en steampunk restaurang och nästa det kommer att utformas som en flygplatsterminal. Växla detta ofta kan bli dyrt, så du måste spela varje dag för att tjäna tillräckligt Cafe Cash.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com