Lightening Effekt i PowerPoint

September 3

Du kan använda Ljusare påverka till text och objekt i Microsoft PowerPoint. Animationer bidra till att göra din presentation mer dynamisk och underhållande för publiken. Ljusare är inriktning effekt som gör objektet ljusare i färg när den utlöses. Betoning effekter som vanligen används för att påkalla uppmärksamhet till ett objekt; dock Ljusare effekt som används för att deemphasize ett objekt när publiken har sett det.

Varför använda Ljusare Effect

Ljusare effekt används vanligen för att deemphasize ett objekt när du har diskuterat det. Det är användbart när du vill publiken att uppmärksamma bara en punkt i taget. Till exempel kan du animera ett diagram, och har varje element visas när du talar om det. Elementet kommer sedan ljusare och nästa element kommer att visas, och vinna publikens fokus. Denna stil fungerar bra med punkter, diagram, bilder och föremål.

Applicera Lighte Effect

Du kan använda Lightening effekt till text, former, SmartArt, bilder, diagram och tabeller i presentationen. Om du vill använda effekten markerar du objektet, och klicka på "Animation" i "animeringar" grupp på "animeringar" -fliken. Detta öppnar "Anpassad animering" åtgärdsfönstret till höger på skärmen. Klicka på "Lägg till effekt" och välj "Fler effekter" från menyn "Tonvikten". Detta lägger till objektet till åtgärdsfönstret Anpassad animering.

Tid Ljusare Effekt

När Ljusare effekt har tillämpats, måste du tala PowerPoint när du ska spela upp animeringen. Alternativen är att starta "On Click," som spelar animationer i den ordning de visas i åtgärdsfönstret Anpassad animering när musen klickas "tidigare", som driver animation samtidigt som den tidigare animering eller " efter Föregående ", som driver animeringen efter den föregående är klar. Du kan också ställa in hur snabbt objektet ljusare genom att välja en hastighet från "Speed" rullgardinsmenyn på Anpassad animering rutan.

Ljusare Effektalternativ

Du kan ställa in alternativ som sätter hur man lätta på objektet och välj ett ljud för att spela. Ange alternativ för ljusare effekt genom att klicka på rullgardinsmenyn bredvid animeringen som anges i animering åtgärdsfönstret. Välj "Alternativ". Välj ett ljud från "Sound" i rullgardinsmenyn på "Effect" -fliken. Välj vad som händer med föremålet efter animering körningar, såsom "Hide" eller "Byt färg." Beroende på objektet, kan du välja att animera text en bokstav i taget, av ordet eller alla på en gång. Du kan animera delar av ett diagram visas på en gång, av element eller efter kategori.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com