Hur man skriver ut webbsidor till PDF

November 20

När du vill spara informationen på en webbplats, kan det vara lämpligt att spara webbsidan som en Portable Document Format, eller PDF, fil. Detta sker ofta genom att skriva ut webbsidan till en PDF med ett program som installerar sig själv som en skrivare delsystem. När du har installerat programmet kan du välja den i listan över skrivare vid utskrift från Internet Explorer eller annan webbläsare. Programmet kommer att skapa en PDF-fil från informationen på webbsidan.

Instruktioner

1 Använd Adobe CreatePDF om du vill ha en lösning som stöds av Adobe, utvecklaren av PDF-filen. Anmäl dig på nätet för fri rättegång, eller köpa en månatlig eller årlig prenumeration för CreatePDF om du behöver skriva ut mer än fem dokument som PDF-filer. Ladda ner och installera CreatePDF skrivbordsskrivare från CreatePDF webbplats. Klicka på "Skriv ut" i skrivarmenyn av Internet Explorer för att öppna dialogrutan Skriv ut väljer CreatePDF som din skrivare och klicka på "Skriv ut" -knappen. Ange en plats att spara PDF-filen.

2 Ladda ner och installera CutePDF Writer om du vill ha en fri PDF-skrivare. Klicka på "Print" i Internet Explorer menyn Skrivare och välj CutePDF som din skrivare. Klicka på "Skriv ut" för att skriva ut webbsidan som en PDF-fil.

3 Välj PrimoPDF om du vill ha en fri PDF-skrivare som även erbjuder ett klick och dra-och-släpp PDF konvertering. Ladda ner och installera PrimoPDF och välj PrimoPDF från dialogrutan Skriv ut i Internet Explorer för att skriva ut en webbsida som en PDF-fil.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com