Hur man tillbaka mitt iMac

January 24

Apple iMac levereras med Mac OS X operativsystem. Programvaran är oftast redan installerat när du köper en Mac-dator, men installationsskivorna ingår i rutan om du skulle behöva installera om programmet. I de flesta fall kan du spara data och inställningar som fanns på datorn under ominstallation processen. Göra regelbundna säkerhetskopior av dina viktiga filer och dokument är fortfarande viktigt när det gäller skiv fel hårt.

Instruktioner

1 Leta reda på Mac OS X CD eller DVD som följde med datorn.

2 Sätt Mac OS X installationsskivan i iMac skivenhet.

3 Dubbelklicka på "Installera Mac OS X" -ikonen. Följ anvisningarna på skärmen.

4 Klicka på "Alternativ". Klicka på "Arkivera och installera" för att spara dina filer och inställningar. Klicka på "Behåll användare och nätverksinställningar" om du vill spara dem också. Klicka på "Radera och installera" för att radera alla filer och inställningar på iMac. Klicka på "Fortsätt."

5 Klicka på "Installera" för att installera OS X på iMac. Avancerade användare kan klicka på "skräddarsy" för att avgöra vilka komponenter som installeras och som inte är det.

Tips

  • Om datorn har problem att starta från hårddisken, stänga av datorn, sätt i installationsskivan och håll nere "C" på tangentbordet när du slår på datorn igen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com