Hur man kan blockera eller Avblockera MySpace profiler

November 9

MySpace är en stor Internet-samfundet med miljontals användare - och fler som registrerar sig varje dag, inklusive barn. Några av de teman och innehåll som publiceras i MySpace profiler är olämpligt för barn, så det är viktigt att veta hur man kan blockera (eller avblockera) du barns konton.

Instruktioner

Lär dig att Blockera och avblockera användare på MySpace

1 Logga in på MySpace genom att ange din (eller ditt barns) kontoinformation i "medlems Logga in rutan (se Resurser nedan). Du måste skapa ett konto genom att klicka på "Registrera mig!" länken om du inte redan har gjort det.

2 Klicka på en länk till en användares profil som du misstänker att vara besvärande. Länken kan vara antingen profilens bild eller namn förknippas med det. Detta kommer att omdirigera dig till personens profilsida.

3 Klicka på "Blockera användare" länken i "Kontakt" box. Att göra detta innebär att användaren kommer att kunna skicka kommentarer, bilder, video eller meddelanden till dina barn, om du väljer att låsa upp kommunikationen.

4 Blockera en användare genom att gå igenom den aktuella profilen och klicka på "Tillåt användare" länk. Det kommer att vara placerad på den plats där den ursprungliga "Blockera användare" -knappen hade dykt upp.

Tips

  • Övervaka dina barns konton och aktiviteter om du tillåta dem att använda MySpace. Håll koll på vem deras vänner är, liksom sina inkommande och utgående meddelanden, särskilt från främlingar. Detta kommer att hjälpa dig att hålla dem säkra från potentiella faror.
  • Kontrollera att du har ditt barns kontoinformation till hands hela tiden. Detta gör att du kan få tillgång till sitt konto när du behöver för att försäkra deras säkerhet.
  • Internet är en kraftfull resurs, men har en stor potential för missbruk. Bedragare, spammare, nackdelar och rovdjur använder Internet också. Sunt förnuft bör alltid råda när det handlar om främlingar via Internet, särskilt på gemenskap webbplatser som MySpace.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com