Hur man använder Outlook hemifrån

July 29

E-post är, för många människor i dessa dagar, en primär form av kommunikation. När du reser bort från datorn, kan det vara nedslående att tro att du kan gå miste om viktig information som landar i inkorgen. Lyckligtvis finns det flera metoder för att hämta din e-post när du är borta från hemmet.

Instruktioner

Hur man använder Outlook hemifrån

1 Outlook Express är oftast medföljer datorer som kör någon version av Micrsoft Windows. Outlook Express har ett konto guiden du kan använda för att skapa ett nytt konto.

2 Öppna Outlook Express och klicka på menyn "Verktyg".

3 Klicka på "e-postkonton." Välj "Lägg till ett nytt e-postklient" och klicka på "Nästa"

4 Välj POP3-protokollet. Slutföra användarnamn, lösenord och ytterligare uppgifter som begärs.

5 Klicka på "Utgående server" -fliken. Ange din information om SMTP.

6 Klicka på fliken "Avancerat" och fyll i ytterligare information som krävs.

Tips

  • De flesta e-postleverantörer har en tjänst som kallas webmail, som ger dig tillgång till ditt e-postkonto via en webbplats som kan kontrolleras från var som helst utan att behöva upprätta en Outlook eller Outlook Express-konto.
  • www.mail2web.com är en webbplats där du kan läsa, svara på och skicka e-post genom att ange din e-postadress och lösenord för ditt konto.
  • Om du kontrollera din e-post från en offentlig dator, se till att säga "nej" om du ombeds att spara ditt användarnamn och lösenord. För att vara säker, använd säker inloggning som erbjuds på www.mail2web.com. Se till att du stänger alla webbläsarfönster så fort du har arbetat färdigt med ditt e-postkonto.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com