Hur man gör en BlogSkins Blogger

January 15

Hur man gör en BlogSkins Blogger


Webbloggar, eller bloggar, är ett populärt sätt för individer att upprätthålla en enkel webbplats med uppdaterad text, bilder och ibland video. Blogger är en tjänst som ägs av Google som ger gratis bloggar till registrerade användare. Blogger kommer med många olika mallar att välja mellan, men eftersom mallarna består av HTML-kod är användarna också tillåtet att ändra befintliga mallar, designa sin egen eller hämta dem från en annan formgivare. Blogskins är en tjänst som ger ett forum för bloggmallen designers att publicera sitt arbete som kan laddas ner av besökare på webbplatsen.

Instruktioner

1 Välj Blogskin du valt från Blogskins hemsida.

2 Rulla nedåt på skärmen så att du kan se menyn "Åtgärder". Detta ligger på höger sida av skärmen, bredvid avsnittet "Kommentarer".

3 Klicka på knappen som har en bild av en diskett och orden "Blogger Main." En txt-fil som innehåller HTML för Blogskin hämtas till datorn.

4 Öppna filen med en textredigerare. Redigera texten i huden till dina egna specifikationer eller klistra befintlig text i de områden där den allmänna text som genereras av skaparen är närvarande.

5 Logga in på ditt Blogger-konto.

6 Klicka på länken "Design" under namnet på bloggen som du vill göra den nya huden.

7 Klicka på "Redigera HTML" i verktygsfältet längst upp på skärmen.

8 Klicka på "Bläddra" -knappen nära orden, "Ladda upp en mall från en fil på hårddisken" som finns längst upp på skärmen.

9 Markera textfilen du hämtade i steg 3. Blogskin har nu lagts till i din Blogger-blogg. Klicka på "Förhandsgranska" för att se hur huden ser ut, klicka på "Spara mall" när du är nöjd med det nya skalet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com